Szamen

Casemanager Hans Stalenhoef zocht een natuurlijke, niet overheersende geur voor zijn kantoorruimte. Natural Mood Makers bood de oplossing.

Hans Stalenhoef, casemanager bij SZamen in Amersfoort:

“Geen muffe kantoorgeur meer”

Veel mensen over de vloer

SZamen is gevestigd in Scherpenzeel, Driebergen, Amersfoort en Hilversum en staat werkgevers, opdrachtgevers, werknemers en freelancers uit de regio bij in hun zoektocht naar dé juiste persoon of onderneming. Het bureau bemiddelt voornamelijk in financieel, administratief en secretariële medewerkers. SZamen biedt daarnaast HR-diensten aan. Casemanager Hans Stalenhoef: “Er komen dagelijks veel mensen over de vloer. Ik vind het belangrijk dat onze kantoorruimte prettig ruikt, vandaar dat ik contact zocht met Natural Mood Makers. Mijn kantoor is nu een stuk aangenamer, ik ben blij dat ik van die muffe kantoorgeur af ben.”

Langer alert door natuurlijke geuren

“Ook mijn collega’s zijn tevreden. Ze blijven langer alert en voelen zich prettiger in hun werkruimte. Dat komt doordat het geurniveau zich nauwkeurig laat instellen, waardoor deze nooit overheerst.” En wat vinden klanten van SZamen ervan? “Die zeggen regelmatig: “Wat ruikt het bij jullie toch lekker.” Kijk, zo kun je door de inzet van natuurlijke geuren bijdragen aan de goede naam van je organisatie.”

Meer over natuurlijke geuren op de werkplek

Natural Mood Makers

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor winkels, showrooms, zorginstellingen of kantooromgevingen kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.