MVO, C2C en traceability

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Primavera-geurenmelanges die Natural Mood Makers levert, zijn uitsluitend afkomstig van onze partnerfirma Primavera, de marktleider op het gebied van 100% natuurlijke etherische oliën. Al meer dan 25 jaar onderhoudt Primavera faire handelsbetrekkingen met partners overal ter wereld. Momenteel zijn dat er achttien. In onze ondernemingsfilosofie staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in de vorm van milieubewuste, duurzame plantenteelt centraal: boeren die willen overgaan op duurzame, biologische teelt, worden actief ondersteund.

Cradle to Cradle

Om deze kwaliteitsstandaard ook op de lange termijn te kunnen waarborgen, worden de natuurproducten bij Primavera permanent gecontroleerd en gedocumenteerd – van de teelt tot het vullen van de geurcartridges. Maak gebruik van deze hoogwaardige stemmingmakers uit de natuur. De Primavera-kwaliteitsgarantie is een overtuigend argument! Lees hier meer over ons Cradle to Cradle concept.

Traceability

De meerwaarde die Natural Mood Makers voor je heeft: je kunt erop vertrouwen dat de etherische oliën van topkwaliteit zijn. Voor de inhoud van iedere cartridge kan het verwerkingsproces van de eerste tot de laatste stap – van de oogst tot het vullen – worden getraceerd. Etherische oliën zijn buitengewoon complexe mengsels van een groot aantal stoffen. Onze verstuiver AROTEC 2 is zo ontworpen, dat deze zich optimaal aanpast aan de verschillende eigenschappen van de Primavera-geurenmelanges, waardoor kwaliteitsbehoud ook bij permanente aromatisering gegarandeerd kan worden. ‘Puur natuur’ voor een subtiele aromatisering van ruimten is daardoor ook mogelijk gemaakt voor professionele toepassingen. Maak hier gebruik van!

Natural Mood Makers

Natural Mood Makers is dé expert op het gebied van het verbeteren van sfeer door natuurlijke geuren. Ik zie het als mijn missie om jou daarbij te helpen.

Ik kijk uit naar onze kennismaking!

Arthur Stuivenberg
Directeur | Eigenaar

Geniet van en ervaar altijd:

30 jaar ervaring | Natural MoodMakers

30+ jaar ervaring

Geurontwikkeling op maat | Retail | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling op maat

Etherische oliën | Natural MoodMakers

Etherische oliën (niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk én biologisch

High-end apparatuur | Natural MoodMakers

High-end apparatuur Made in Holland

Installatie en onderhoud | Natural MoodMakers

Advies, installatie en onderhoud

Een optimale geurbeleving

Natural Mood Makers heeft verschillende professionele geurverstuivers. Voor zowel kleine als hele grote ruimtes.

Natural Mood Makers laat natuurlijke geuren voor je werken.