Retail2024-03-12T11:20:01+02:00

Hogere omzet door 100% natuurlijke en biologische geurmarketing en beleving

Het winkelend publiek verplaatst zich steeds meer naar online. Echter er is één punt waar de fysieke winkel zich nog altijd onderscheidt: beleving. Eén van de meest sterke tools die winkels daarvoor kunnen inzetten is geurbeleving. Hierdoor blijven klanten langer in de winkel en komen graag nog eens terug. Bovendien spreken ze positiever over het winkelbezoek tegen vrienden en familie.

Natural Mood Makers in retail

Met de professionele inzet van natuurlijke geuroliën van Natural Mood Makers zorg je in de retail voor iets extra’s. Door de zintuigen te prikkelen zullen klanten zich jouw merk positiever herinneren. Kortom, een hogere klanttevredenheid. Met natuurlijke geur winkel je nu eenmaal veel prettiger.

Een winkel is namelijk meer dan alleen een verkooppunt. Daar zijn de retail-deskundigen het inmiddels wel over eens. Beleving in de winkel is daarom essentieel. Deze optimaliseer je door voor iets extra’s te zorgen. Daar zijn meerdere mogelijkheden voor. Namelijk het toevoegen van nieuwe diensten, het creëren van ervaringen én… het prikkelen van de zintuigen.

Waarschijnlijk ben je in jouw winkel al bezig met de beste beleving te creëren voor de klant. Dit kan door middel van een kop koffie tijdens het winkelen, door inrichting of door kleur. Als retailer denk je vanuit je eigen identiteit. Door te werken met geurmarketing zet jij die laatste stap. Het biedt de ultieme klantervaring. Lees hier alvast onze blog: ”Top-10 succesfactoren voor effectieve geurmarketing

Geurmarketing met natuurlijke geuren heeft namelijk een positief effect op het koopgedrag van de consument. Dit is wetenschappelijk aangetoond. De juiste geur kan het verblijf in een ruimte veraangenamen. Tevens beïnvloedt het op subtiele wijze de gemoedstoestand van mensen. Geen zintuig heeft namelijk zo’n sterke overtuigingskracht als geur. Geur heeft immers direct effect op hoe we ons voelen. Ken je dat gevoel zelf ook? Krijg jij geen goed gevoel als je versgebakken koekjes ruikt?

Met geur en een professionele geurverspreider kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat bezoekers zich relaxed voelen. Of juist alert, of vrolijk. Wist je dat je gemoedstoestand als je een ruimte binnenkomt voor 75% bepaald word door de geur? De juiste geur zorgt ervoor dat bezoekers van je winkel zich prettig voelen en hun ervaring met je winkel positiever beoordelen. Door de natuurlijke geuren voelen ook je medewerkers zich prettiger. Daarmee wordt de productiviteit verhoogd.

Natural Mood Makers biedt bovendien de mogelijkheid tot het ontwikkelen van een zogenaamde ‘Corporate Scent‘. Dat is een unieke geur die voor één specifieke klant ontwikkeld wordt. Wij werken daarvoor samen met een gerenommeerde geurpsycholoog.

Vraag hier onze whitepaper aan
Wil je alvast inzicht krijgen in wat natuurlijke geur voor jou kan betekenen? Klik op onderstaande button om onze whitepaper daarover te downloaden.

Lees hier een gerelateerde Client Case:

Geur als bepalende succesfactor

Geurmarketing heeft bewezen een krachtige succesfactor te zijn voor verschillende bedrijven en merken. Van het creëren van een gastvrije sfeer in winkels tot productherkenning, geuren spelen een cruciale rol in het aantrekken en behouden van klanten. Geurmarketing heeft bewezen een krachtige succesfactor te zijn.  hebben een directe invloed op de hersenen en daarmee ook op hoe we ons voelen. Fascinerend Lees verder

Natural Mood Makers | adviesgesprek

Natural Mood Makers is dé expert op het gebied van het verbeteren van sfeer door natuurlijke geuren. Ik zie het als mijn missie om jou daarbij te helpen.

Arthur Stuivenberg
Directeur | Eigenaar

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel naar 085 877 15 71, stuur een e-mail naar info@naturalmoodmakers.nl of:

Geniet van en ervaar altijd:

30 jaar ervaring | Natural MoodMakers

30+ jaar ervaring

Geurontwikkeling op maat | Retail | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling op maat

Etherische oliën | Natural MoodMakers

Etherische oliën (niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk én biologisch

High-end apparatuur | Natural MoodMakers

High-end apparatuur Made in Holland

Installatie en onderhoud | Natural MoodMakers

Advies, installatie en onderhoud

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger

Kies voor optimale geurverneveling met geurverstuivers van Natural Mood Makers. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand).

Laat geur voor je werken!

Go to Top