Abonnement geurmanagement2023-06-30T16:23:16+02:00

Abonnement geurmanagement

Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van geurmanagement in de vorm van abonnementen. Voor een vast maandbedrag van slechts € 19,75 ben je al voorzien van professionele apparatuur voor een optimale geurbeleving voor geurmarketing of het verbeteren van de luchtkwaliteit. Het abonnement op onze apparatuur kan worden aangepast naar wens voor (hele) kleine ruimtes tot hele grote ruimtes. Dus maak nu gebruik van de bijzondere eigenschappen van natuurlijke geuren en sluit direct een abonnement af waarmee je gebruik maakt van alle voordelen die geurmanagement biedt.

Voor iedere ruimte bieden we de beste oplossing

Zorg | Natural Mood Makers

Abonnement geurmanagement
ruimtes < 100 m²

Ervaar onze professionele volautomatische geurmachine AROTEC 10 op abonnementsbasis voor slechts €19,75 per maand, inclusief geuradvies en installatie.

Hotel | Natural Mood Makers

Abonnement geurmanagement
ruimtes > 100 m²

Ervaar onze professionele volautomatische geurmachine AROTEC Clean Air of AROTEC Scent Marketing op abonnementsbasis voor slechts € 87,00 per maand, inclusief geuradvies en installatie. Deze machines zijn geschikt voor ruimtes groter dan 100 m² tot wel 1.000 m².

Ik wil graag meer informatie ontvangen of een abonnement afsluiten

  Kies jouw abonnement

  Jouw gegevens

  Geniet van en ervaar altijd:

  30 jaar ervaring | Natural MoodMakers

  30+ jaar ervaring

  Geurontwikkeling op maat | Retail | Natural MoodMakers

  Geurontwikkeling op maat

  Etherische oliën | Natural MoodMakers

  Etherische oliën (niét synthetisch)

  Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

  100% natuurlijk én biologisch

  High-end apparatuur | Natural MoodMakers

  High-end apparatuur Made in Holland

  Installatie en onderhoud | Natural MoodMakers

  Advies, installatie en onderhoud

  Een optimale geurbeleving

  Natural Mood Makers heeft verschillende professionele geurverstuivers. Voor zowel kleine als hele grote ruimtes.

  Natural Mood Makers laat natuurlijke geuren voor je werken.

  Ervaringen van onze klanten:

  Szamen

  Casemanager Hans Stalenhoef zocht een natuurlijke, niet overheersende geur Lees verder

  Over Natural Mood Makers

  Natural Mood Makers is dé expert op het gebied van het verbeteren van de sfeer middels geuren. Met onze natuurlijke geuroliën verbeter je de sfeer in winkels, de concentratie van medewerkers en neem je ongewenste geuren weg.

  Onze high-end machines worden geproduceerd in Nederland en Duitsland. Hierdoor kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen. De machines werken met een cartridge-systeem. Deze leveren wij ook in abonnementsvorm. Daarbij bieden wij onze alles-in-1-service. Wij bieden namelijk het product, de installatie, de cartridges en het onderhoud. Daarbij zijn onze oliën altijd natuurlijk én van biologische oorsprong. Dit is goed voor de gezondheid en bovendien voor het milieu.

  De voordelen

  Onze geuren verbeteren de luchtkwaliteit en daarmee de productiviteit, tot wel 10%. Dit is wetenschappelijk aangetoond. Medewerkers voelen zich daardoor vitaler en prettiger. Iedereen werkt namelijk graag in een ruimte die goede werkprestaties stimuleert. Wanneer je de geur en luchtkwaliteit op kantoor optimaliseert, krijg je meer controle over de productiviteit van de organisatie.

  Daarbij kunnen retailers door middel van onze natuurlijke geuroliën de sfeer in hun winkels verbeteren. De winkel is namelijk meer dan een verkooppunt. Daar zijn de retail-deskundigen het inmiddels wel over eens. Beleving in de winkel is daarom essentieel. Deze optimaliseer je door voor iets extra’s te zorgen. De meest geschikte manier hiervoor is geurmarketing. Het heeft namelijk een positief effect op het koopgedrag van de consument. Dit is onderzocht. Het maakt echt een duidelijk verschil. De juiste geur kan het verblijf in een ruimte veraangenamen. Tevens beïnvloedt het op subtiele wijze de gemoedstoestand van mensen. Geen zintuig heeft namelijk zo’n sterke overtuigingskracht als geur. Luister ook naar de podcast: Geur als bepalende succesfactor.

  Waarom Natural Mood Makers

  Wil jij ook genieten van professioneel geurmanagement?

  Dit is hoe je dat doet:

  Natural Mood Makers | adviesgesprek

  Natural Mood Makers is dé expert op het gebied van geurmanagement met natuurlijke geuren. Ik zie het als mijn missie om jou daarbij te helpen.

  Ik kijk uit naar onze kennismaking!

  Arthur Stuivenberg
  Directeur | Eigenaar

  Go to Top