Beter leren en een prettige sfeer door 100% natuurlijke en biologische geurbeleving

Onderwijs staat aan de basis van onze welvaart

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze kinderen goed onderwijs krijgen. Bij het uitzoeken van een school letten we erop dat de omgeving fris, schoon en inspirerend is.

Daarnaast vinden we het natuurlijk ook nog van belang dat er een beetje behoorlijke cijfers behaald worden zonder dat we ze al te zwaar onder druk hoeven te zetten. Huiswerkbegeleidingscursussen worden dan ook steeds vaker, zij het met flinke tegenzin, door de jongelui bezocht. Wat zou het toch fijn zijn als deze leerlingen met dezelfde inspanning veel betere cijfers zouden halen…

Onderzoek naar geur marketing

Midden 2014 meldden zich twee 6 VWO leerlingen van het Ichtius College uit Driehuis bij Natural Mood Makers. Zij wilden onderzoek doen naar de invloed van geur op de leerprestaties van hun medeleerlingen. Natuurlijk is uit de literatuur al langer bekend dat bepaalde natuurlijke geuren een goede uitwerking hebben op het geheugen en de cognitieve prestaties van mensen. Maar een serieus Nederlands onderzoek hiernaar was nog nooit gedaan.

Verbetering prestaties onderwijs

Onder professionele begeleiding van het Ichtius College werd een valide onderzoek verricht waarvan de resultaten begin 2015 werden gepresenteerd. Deze resultaten waren werkelijk verbluffend. Afhankelijk van de wijze van begeuring en de soort geur werden verbeteringen van de leerprestaties gemeten van 10% tot 71%(!). Het Ichtius College gaat natuurlijke geur als vanzelfsprekend nu ook tijdens de examens inzetten.

Inmiddels is de onderzoeksfase achter de rug. Natural Mood Makers is nu in staat geur in te zetten op scholen en opleidingscentra. Daarvoor is een specifiek aanbod ontwikkeld. Compleet met verstuivers, natuurlijke geuren en een gedegen advies. Dat houdt in dat wij onderwijsinstellingen zonodig ook begeleiden bij het (gefaseerd) invoeren van geur ter verbetering van de leerprestaties.

Wil je graag weten wat natuurlijke geur voor jou kan betekenen?
Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag hier onze whitepaper ten behoeve van onderwijs aan
Wil je alvast inzicht krijgen in wat natuurlijke geur voor het onderwijs kan doen? Klik op onderstaande button om onze whitepaper daarover te downloaden.

Natural Mood Makers | adviesgesprek

Natural Mood Makers is dé expert op het gebied van het verbeteren van sfeer door natuurlijke geuren. Ik zie het als mijn missie om jou daarbij te helpen.

Arthur Stuivenberg
Directeur | Eigenaar

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel naar 085 877 15 71, stuur een e-mail naar info@naturalmoodmakers.nl of:

Geniet van en ervaar altijd:

30 jaar ervaring | Natural MoodMakers

30+ jaar ervaring

Geurontwikkeling op maat | Retail | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling op maat

Etherische oliën | Natural MoodMakers

Etherische oliën (niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk én biologisch

High-end apparatuur | Natural MoodMakers

High-end apparatuur Made in Holland

Installatie en onderhoud | Natural MoodMakers

Advies, installatie en onderhoud

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger

Kies voor optimale geurverneveling met geurverstuivers van Natural Mood Makers. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand).

Laat geur voor je werken!