Prettige geuren in sportscholen & fitnesscentra

Fitness is de laatste jaren flink in opkomst. Deze trend lijkt zich nog verder door te zetten. Logisch eigenlijk. De moderne mens vindt het immers erg belangrijk z’n conditie goed op peil te houden. Daarnaast is een gezonde levensstijl vanzelfsprekender dan ooit.

Steeds meer ondernemers besluiten zich dan ook op deze markt te gaan richten. Sportscholen onderscheiden zich ten opzichte van elkaar door bijvoorbeeld mooie fitnessapparaten, een gezellige bar, goedwerkende airco en vriendelijk personeel. Dat kost natuurlijk veel geld, maar het is nu eenmaal noodzakelijk om de concurrentie het hoofd te bieden. Een prettige geur wordt daarbij soms vergeten.

Eén van de grootste ergernissen op sportscholen is namelijk de nare geur die aanwezig is in kleed- of doucheruimten of erger nog, in de ruimte waar de fitnesstoestellen staan. Kijk, mensen die zich inspannen verspreiden nu eenmaal geurtjes, dat weten we allemaal. Maar zeker als vervolgens de ventilatie niet optimaal is kunnen de andere bezoekers zich daaraan flink storen. Dat doet afbreuk aan het imago van je onderneming. Dit afbreukrisico is echter precies datgene wat een ondernemer in deze markt niet kan gebruiken. Er komen immers steeds meer concurrenten bij, die allemaal in dezelfde vijver vissen. Daarom moeten opmerkingen als “Wat stinkt het hier” voorkomen worden. Heb je zelf wel eens op het “juiste” moment kritisch de geur opgesnoven binnen je bedrijf? Of vraag je het je bezoekers van je club wel eens? Misschien heb je zelfs al eens een luchtverfrisser met synthetische geuren geplaatst en dat je daar dan ook weer klachten over ontving….

Er is echter een veel betere oplossing. Natural Mood Makers biedt professionele systemen die werken met natuurlijke geuren. Hierdoor heb je altijd precies de juiste hoeveelheid natuurlijke geur in huis. De natuurlijke geur zorgt ervoor dat bezoekers zich aantoonbaar prettiger voelen en vervelende geurtjes worden niet meer waargenomen. Neem voor meer informatie of bezoek van een van onze adviseurs contact met ons op.

Natural Mood Makers

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor je sportschool of fitnesscentrum kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom Natural Mood Makers

Over Natural Mood Makers

Natural Mood Makers is dé expert op het gebied van het verbeteren van de sfeer middels geuren. Met onze natuurlijke geuroliën verbeter je de sfeer in een sportschool of fitnesscentrum, de concentratie van medewerkers en neem je ongewenste geuren weg.

Onze high-end machines worden geproduceerd in Nederland. Hierdoor kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen. De machines werken met een cartridge-systeem die wij, ook in abonnement, kunnen leveren. Daarbij bieden wij alles-in-1-service. Wij bieden namelijk het product, de installatie, de cartridges en het onderhoud. Daarbij zijn onze oliën altijd natuurlijk en van biologische oorsprong. Dit is goed voor jouw gezondheid. En bovendien voor het milieu.

De voordelen

Onze geuren verbeteren de luchtkwaliteit op kantoor of zorginstelling en daarmee de productiviteit tot wel 10%. Dit is wetenschappelijk aangetoond. Jouw medewerkers voelen zich daardoor vitaler en prettiger. Iedereen werkt namelijk graag in een ruimte die de beste werkprestaties stimuleert. Wanneer je de geur op kantoor optimaliseert, krijg je meer controle over de productiviteit van de organisatie.

Daarbij kunnen retailers door middel van onze natuurlijke geuroliën de sfeer in hun winkels verbeteren. De winkel is namelijk meer dan een verkooppunt. Daar zijn de retail-deskundigen het inmiddels wel over eens. Beleving in de winkel is daarom essentieel. Deze optimaliseer je door voor iets extra’s te zorgen. De meest geschikte manier hiervoor is geurmarketing. Het heeft namelijk een positief effect op het koopgedrag van de consument. Dit is onderzocht. Het maak echt een duidelijk verschil. De juiste geur kan het verblijf in een ruimte veraangenamen. Tevens beïnvloed het op subtiele wijze de gemoedstoestand van mensen. Geen zintuig heeft namelijk zo’n sterke overtuigingskracht als geur.

Geniet van en ervaar altijd:

30 jaar ervaring | Natural MoodMakers

30+ jaar ervaring

Geurontwikkeling op maat | Retail | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling op maat

Etherische oliën | Natural MoodMakers

Etherische oliën (niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk én biologisch

High-end apparatuur | Natural MoodMakers

High-end apparatuur Made in Holland

Installatie en onderhoud | Natural MoodMakers

Advies, installatie en onderhoud

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger

Kies voor optimale geurverneveling met geurverstuivers van Natural Mood Makers. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand).

Laat geur voor je werken!