100% natuurlijke en biologische geurmarketing laat horecazaken floreren

De Horeca branche, ook wel gastvrijheidsbranche genoemd, wordt soms helemaal niet zo gastvrij ervaren. Gasten kunnen namelijk last ervaren van nare keukenluchtjes of vieze geurtjes die medebezoekers met zich meebrengen.

Dit heeft een negatieve invloed op de beleving van de horecagelegenheid. Natural Mood Makers heeft hier gelukkig een goede oplossing voor. Met de juiste inzet van geur marketing ervaren bezoekers jouw hotel, restaurant of café aangenamer en zal men ook graag nog eens terugkomen. Het rookverbod in de horeca heeft voor bewustwording van geur en frisse lucht gezorgd. Daarmee is de behoefte aan geuren die een gezellige horecabeleving versterken ook verder toegenomen.

Prettige beleving horeca

Naast het inzetten van geur om andere geuren te elimineren heeft Natural Mood Makers vooral ook geuren in het assortiment die ervoor zorgen dat gasten langer in een horecagelegenheid willen verblijven. Gasten zullen zich er ook prettiger voelen en achteraf een positievere feedback over het bezoek geven. En in bepaalde gevallen kan geur zelfs ingezet worden om wat al te ‘enthousiaste’ horecabezoekers te kalmeren. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de horecabranche. Dus wacht niet langer en neem contact met ons op voor een betere horeca ervaring en beleving!

Verder lezen over de kracht van natuurlijke geur in de gastvrijheidsbranche?

Natural Mood Makers

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor de horecabranche kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Geniet van en ervaar altijd:

30 jaar ervaring | Natural MoodMakers

30+ jaar ervaring

Geurontwikkeling op maat | Retail | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling op maat

Etherische oliën | Natural MoodMakers

Etherische oliën (niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk én biologisch

High-end apparatuur | Natural MoodMakers

High-end apparatuur Made in Holland

Installatie en onderhoud | Natural MoodMakers

Advies, installatie en onderhoud