Facilitair2024-03-12T12:51:39+02:00

100% natuurlijke en biologische geurbeleving geeft facilitaire dienstverleners een voorsprong

Wanneer voelt een ruimte schoon? Wanneer deze er schoon uitziet én lekker ruikt. Als een ruimte grondig is schoongemaakt, is het niet altijd zo dat deze ook écht schoon ruikt.

Natural Mood Makers in de facilitaire dienst

Wanneer voelt een ruimte schoon? Wanneer deze er schoon uitziet én lekker ruikt. Als een ruimte grondig is schoongemaakt, is het niet altijd zo dat deze ook écht schoon ruikt. Veel bedrijven gericht op facilitair of schoonmaakbranche herkennen dit wel. Aangezien de mogelijkheden om zich te onderscheiden steeds beperkter zijn, betekent dit dat de concurrentie in de facilitaire branche hoog is. Nu is er echter de mogelijkheid te stoppen met geld te laten liggen door te weinig toegevoegde waarde aan je klant te leveren. In plaats daarvan kun je genieten van een klant die meer geld oplevert en ook nog eens steviger aan je verbonden is.

Een ruimte is pas schoon in de beleving als deze ook gewoon lekker ruikt. Anders ervaar je het niet als schoon. Als facilitaire dienstverlener kun je ervoor zorgen dat een natuurlijke geur de schoonbeleving versterkt. Dit doe je door middel van technologie die verder gaat dan een toiletverfrisser. Natural Mood Makers helpt je hierbij.

Onze natuurlijke geuroliën zorgen ervoor dat de ruimte na de schoonmaakbeurt lekker blijft ruiken. Jouw bedrijf onderscheidt zich hiermee van de concurrentie. Natural Mood Makers helpt je middels effectief geurmanagement ongewenste geuren te elimineren en de sfeer in ruimtes te verbeteren. Daarnaast krijgen bacteriën, virussen en schimmels gewoon minder kans.

Daar waar een facilitair dienstverlener – zoals bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf – expert is op het gebied van schoonmaken, zijn wij dat op het gebied van professionele geurmarketing. Samen optimaliseren wij de ervaringen van jouw klanten. Lees hier alvast ons blog over hoe je de luchtkwaliteit op kantoor kunt verbeteren.

Vraag hier onze whitepaper ten behoeve van de zorg aan
Wil je alvast inzicht krijgen in wat natuurlijke geur voor zorginstellingen kan doen? Klik op onderstaande button om onze whitepaper daarover te downloaden.

Lees hier een gerelateerde Client Case:

St. Pieters en Bloklands Gasthuis

Gezonde lucht voor gasten, medewerkers en bezoekers. Zorgorganisatie St. Pieters en Bloklands Gasthuis vroeg Natural Mood Makers om een geursysteem voor geurmarketing zorg. Bob Pluijter, bestuurder van St. Pieters en Bloklands Gasthuis: “Relatief kleine ingreep, maar het effect is direct merkbaar” Natuurlijke geuren: meerdere voordelen Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis is een kleinschalige, Lees verder

Natural Mood Makers

Natural Mood Makers is dé expert op het gebied van het verbeteren van sfeer door natuurlijke geuren. Ik zie het als mijn missie om jou daarbij te helpen.

Arthur Stuivenberg
Directeur | Eigenaar

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel naar 085 877 15 71, stuur een e-mail naar info@naturalmoodmakers.nl of:

Geniet van en ervaar altijd:

30 jaar ervaring | Natural MoodMakers

30+ jaar ervaring

Geurontwikkeling op maat | Retail | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling op maat

Etherische oliën | Natural MoodMakers

Etherische oliën (niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk én biologisch

High-end apparatuur | Natural MoodMakers

High-end apparatuur Made in Holland

Installatie en onderhoud | Natural MoodMakers

Advies, installatie en onderhoud

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger

Kies voor optimale geurverneveling met geurverstuivers van Natural Mood Makers. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand).

Laat geur voor je werken!

Go to Top