Van Bruggen Adviesgroep

In een ruimte waar veel en lang wordt vergaderd neemt de luchtkwaliteit af. Van Bruggen Adviesgroep gevestigd in Amstelveen zocht en vond een oplossing.

Bas Abbenhuis, financieel adviseur/eigenaar van Van Bruggen Adviesgroep:

“Plezierige geur op kantoor en veel betere luchtkwaliteit”

Spreekkamer en luchtkwaliteit

Van Bruggen Adviesgroep maakt sinds enkele jaren gebruik van een professionele geurverstuiver voor de verspreiding van natuurlijke geuren. Het kantoor is hier ‘zeer positief’ over. “De spreekkamer waar ik met cliënten ongeveer 6 tot 8 uur per dag zit, kan niet voldoende worden geventileerd. Je kunt je voorstellen dat de luchtkwaliteit er op zo’n dag niet op vooruit gaat”, vertelt eigenaar Bas Abbenhuis. “Toen ik hoorde van de natuurlijke geuren van Natural Mood Makers dacht ik direct: dit kan wel eens dé oplossing zijn.”

Bacteriën in de lucht worden gedood

Abbenhuis’ eerste uitgangspunt was een plezierige geur en frisheid in zijn spreekkamer. Uit het door meerdere onderzoeken onderbouwde verhaal van Natural Mood Makers bleek dat je door het vernevelen van etherische olie de bacteriën in de lucht doodt. “Dat gaf de doorslag! Je zit toch een groot gedeelte van de dag met mensen in één ruimte die een hoop bacteriën met zich meebrengen. De geur overheerst niet en ik krijg regelmatig complimenten van mijn cliënten dat het hier prettig ruikt. Met een kleine aanpassing konden we zelfs het hele kantoor van geur voorzien, waardoor er nu overal een aangename sfeer heerst.”

Natuurlijke geuren in wachtkamers en spreekkamers

Volgens Abbenhuis kunnen veel meer bedrijven profijt hebben van Natural Mood Makers. “Denk aan bedrijven met een wachtkamer of spreekkamers, zoals bij advocaten, tandartsen, huisartsen en in de zakelijke en financiële dienstverlening. De geurverstuiver in combinatie met natuurlijke geuren werkt perfect voor ons. Ik wens Natural Mood Makers veel succes.”

Meer over het effect van natuurlijke geuren

Natural Mood Makers

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor winkels, showrooms, zorginstellingen of kantooromgevingen kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.