St. Pieters en Bloklands Gasthuis

Gezonde lucht voor gasten, medewerkers en bezoekers. Zorgorganisatie St. Pieters en Bloklands Gasthuis vroeg Natural Mood Makers om een geursysteem voor geurmarketing zorg.

Bob Pluijter, bestuurder van St. Pieters en Bloklands Gasthuis:

“Relatief kleine ingreep, maar het effect is direct merkbaar”

Natuurlijke geuren: meerdere voordelen

Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis is een kleinschalige, aantrekkelijke zorgorganisatie die maar liefst 625 jaar lang wonen, zorg en welzijn biedt in hartje Amersfoort. Pluijter: “Wij ervaren dat het werken met natuurlijke geuren meerdere voordelen in de zorg biedt. Allereerst betreft het een relatief kleine ingreep voor de organisatie, waarvan het effect direct merkbaar is. Het geursysteem is heel eenvoudig in gebruik en we hebben de mogelijkheid om af en toe van geur te wisselen.”

Nare geuren verwijderen

Bestuurder Bob Pluijter is positief verrast over de natuurlijke geuren. Waarom? “Nare geuren worden op een subtiele wijze effectief uit de lucht verwijderd, zonder te overheersen. De antibacteriële werking van natuurlijke geuren zorgt voor een hygiënische, frisse en ook prettige omgeving. Daarnaast reageren onze verzorgenden, met name op de gesloten afdelingen, erg enthousiast op natuurlijke geuren.”
Ter illustratie heeft Bob Pluijter een overzichtje gemaakt met de titel ‘Geurmarketing Zorg’ van wat natuurlijke geur voor St. Pieters en Bloklands Gasthuis doet en wat het verschil is met synthetische geur.

Geurmarketing Zorg

Geurbron Soort aanpak van de stank Antibacterieel? Invloed op de stemming
Synthetisch Stank wegdrijven door overstemmen Nee Enigszins
Natuurlijk Stank echt uit de lucht verwijderen
waardoor lucht schoner wordt
Ja Ja

Meer over natuurlijke geuren in zorginstellingen

Natural Mood Makers

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor winkels, showrooms, zorginstellingen of kantooromgevingen kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.