< p>

MVO, C2C en Traceability

Logo MVO Nederland

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Primavera-geurenmixen die Natural Mood Makers levert, zijn uitsluitend afkomstig van onze partnerfirma Primavera, de marktleider op het gebied van 100% natuurlijke etherische oliën. Al meer dan 25 jaar onderhoudt Primavera faire handelsbetrekkingen met partners overal ter wereld. Momenteel zijn dat er negentien. In onze ondernemingsfilosofie staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in de vorm van milieubewuste, duurzame plantenteelt centraal: boeren die willen overgaan op duurzame, biologische teelt, worden actief ondersteund.

Cradle to Cradle

Om deze kwaliteitsstandaard ook op de lange termijn te kunnen waarborgen, worden de natuurproducten bij Primavera permanent gecontroleerd en gedocumenteerd – van de teelt tot het vullen van de geurflacons en -patronen. Gebruik deze hoogwaardige stemmingmakers uit de natuur ook voor úw onderneming. De Primavera-kwaliteitsgarantie is een overtuigend argument! Lees hier meer over ons Cradle to Cradle concept. 

Traceability

De meerwaarde die Natural Mood Makers voor u heeft: u kunt erop vertrouwen dat de etherische oliën van topkwaliteit zijn. Voor de inhoud van iedere patroon kan het verwerkingsproces van de eerste tot de laatste stap – van de oogst tot het vullen – worden getraceerd. Etherische oliën zijn buitengewoon complexe mengsels van een groot aantal stoffen. Onze verstuiver AROTEC 2 is zo ontworpen, dat deze zich optimaal aanpast aan de verschillende eigenschappen van de Primavera-geurenmixen, waardoor kwaliteitsbehoud ook bij permanente aromatisering gegarandeerd kan worden. 'Puur natuur' voor een subtiele aromatisering van ruimten is daardoor ook mogelijk gemaakt voor professionele toepassingen. Maak hier gebruik van!