Filosofie Natural Mood Makers

Onze filosofie

Natural Mood Makers is niet per definitie leverancier van natuurlijke geuren. Dat klinkt misschien een beetje vreemd. We leggen het even uit. De focus bij Natural Mood Makers ligt op het ondersteunen van bedrijven, retailers, instellingen en horeca op het gebied van verbetering van de luchtkwaliteit. Etherische geur oliën elimineren namelijk bacteriën in de lucht. Hierdoor daalt het ziekteverzuim.

De prettige geur is daarbij uiteraard ook heel belangrijk. Hiermee kan nl. de sfeer naar wens beïnvloed worden. Natuurlijke geuren hebben namelijk een directe invloed op het limbisch systeem in de hersenen en daarmee ook op hoe we ons voelen. Terwijl synthetische geurstoffen hooguit prettige associaties opwekken, kunnen zuivere etherische oliën een aantoonbaar positief effect hebben op de gezondheid: wanneer ‘de juiste geur’ in de lucht aanwezig is en deze ook nog met zorg is gedoseerd, voelen we ons goed. Daarom hebben wij ervoor gekozen de etherische geur oliën van Primavera in te zetten. Deze topproducten voldoen op een uitstekende wijze aan de hoge eisen die wij eraan stellen. Hierbij een korte (Engelstalige) impressie van Primavera:

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor je winkel, showroom, zorginstelling of kantooromgeving kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Etherische olien wit | Natural MoodMakers

Etherische oliën (niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk
en biologisch

30 jaar ervaring wit | Natural MoodMakers

Ruim 30 jaar
ervaring

Geurontwikkeling op maat wit | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling
op maat

High-end apparatuur wit | Natural MoodMakers

High-end
apparatuur

Installatie en onderhoud wit | Natural MoodMakers

Advies, installatie
en onderhoud

Zorg | Natural Mood Makers

Welk aroma? Keuze genoeg.

Aroma’s intrigeren onze zintuigen. Afhankelijk van de plant en het aromaprofiel kan de geurkeuze worden afgestemd op het gewenste doel. Stimulerende aroma’s, zoals rozemarijn, pepermunt, hysop, lemongrass en ijzerhard, houden ons waakzaam: we kunnen onze werkzaamheden secuur en alert uitvoeren en kunnen ons langer concentreren. Ontspannende geuren als lavendel, sinaasappel en mandarijn harmoniseren en maken het gemakkelijker van stress af te komen. Het relaxeffect wordt bovendien positief ondersteund doordat het wisselspel tussen inspanning en ontspanning efficiënter functioneert. Zonnig-sprankelende hoofdnoten als sinaasappel, limoen en citroen brengen het zuiden in huis, maken ons vrolijk en werken motiverend.

Uit onderzoek van TNO blijkt dat werkgevers die investeren in de vitaliteit van hun personeel specifieke wensen hebben v.w.b. de resultaten van deze investeringen. Natuurlijke geur draagt bij aan het realiseren van vitalere medewerkers, waardoor de doelstellingen gemakkelijker behaald worden.

Geur is emotie, geur overtuigt

Zakelijke markt.

Bij het samenstellen van alle geurcomposities voor de zakelijke markt maakt Natural Mood Makers gebruik van deze van ouds bekende aromatherapeutische inzichten. Ook de dosering is van essentieel belang: “Minder is meer” luidt het advies van Natural Mood Makers. De verschillende mechanismen die bij de aromatisering van ruimten een rol spelen en elkaar wederzijds beïnvloeden, moeten voor de implementatie van geurmarketing uitvoerig en duidelijk in kaart worden gebracht. Als dat gebeurt, zal een natuurlijke aromatisering, die op de juiste manier wordt toegepast, onze klant precies opleveren wat die ervan mag verwachten.

Wie echter onprofessioneel omgaat met geurstoffen van twijfelachtige oorsprong of zijn toevlucht neemt tot synthetische geurstoffen, loopt een groot risico bedrogen uit te komen. Synthetische geurstoffen zijn namelijk lipofiel (= ‘vetminnend’) en kunnen zich dus vastzetten in vetweefsel. Dat wordt ook bevestigd door medici en aromadeskundigen. Bovendien wordt onder het motto “hoe meer hoe beter” – precies het tegendeel bereikt van wat men eigenlijk wil. Het gevolg is hoofdpijn, misselijkheid en ademhalingsklachten. En helaas worden ook negatieve geurervaringen opgeslagen in ons limbisch systeem… Als geurmarketing echter professioneel, serieus en met knowhow wordt toegepast, kan er veel goeds mee worden bereikt.

e kwaliteit garanderen. De machines werken met een cartridge-systeem die wij, ook in abonnement, kunnen leveren. Daarbij bieden wij onze alles-in-1-service. Wij bieden namelijk de apparatuur, de installatie, de cartridges en het onderhoud. Daarbij zijn onze oliën altijd natuurlijk en van biologische oorsprong. Dit is goed voor de gezondheid. En bovendien voor het milieu.

Waarom Natural Mood Makers?

Happy customer

Klanten voelen zich prettiger en meer op hun gemak in je winkel.

Verblijfsduur

Klanten blijven langer in je winkel en staan open voor advies.

Hogere omzet

Geur overtuigt en zet eerder en gemakkelijker aan tot aanschaf.

Personeel

Natuurlijke geuren zijn prettig voor het personeel.

OPTIMALE GEURVERNEVELING met onze GEURVERSTUIVERS

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand). Natural Mood Makers: laat geur voor je werken!