100% natuurlijke en biologische geurmarketing

geeft sauna’s en spa’s de juiste beleving

En als we dan echt tot rust willen komen…

In het exclusieve vier- en vijfsterrensegment genieten luxe spa’s en sauna’s een grote populariteit bij bezoekers met de meest uiteenlopende culturele achtergronden. Ontspanning op topniveau moet ervoor zorgen dat gasten zorgeloos kunnen genieten. Dat is in elk geval de intentie van ontwerpers in de luxe wellness-design-architectuur.

Beleven op alle vlakken

In de praktijk ziet het er echter vaak heel anders uit. Luchtjes van schoonmaakmiddelen en chemicaliën (zoals chloor voor het zwembad), lichaamsgeuren en muffe lucht door de aanwezigheid van vocht (bijvoorbeeld in kruiden- en biosauna’s waar de temperatuur veel lager ligt dan in normale sauna’s) hebben een negatieve invloed op het ‘wellnessklimaat’. Helaas laat dit bij de bezoekers vervelende herinneringen achter. We weten allemaal dat vooral lichaamsgeuren als buitengewoon onaangenaam worden ervaren.

 

Tegen deze achtergrond is een lichte natuurlijke aromatisering niet alleen een waardevol ad-hoc-hulpmiddel. Maar het is ook een efficiënte en niet te onderschatten marketingtool. Het zorgt er namelijk voor dat de bezoekers met plezier aan de betreffende spa of sauna zullen terugdenken. Bovendien worden hygiënemaatregelen dankzij de aantoonbare antibacteriële werking van natuurlijke etherische oliën effectief ondersteund. Beslissers op het gebied van wellness die het belangrijk vinden dat hun voorziening aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, mogen niet vergeten ook de zogenaamde ‘soft values’ bij die eisen te betrekken. Een goede luchtkwaliteit maakt daarvan deel uit. Een lichte, natuurlijke aromatisering kan hier het verschil maken. Benieuwd wat wij voor jouw wellness kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor je sauna en/of spa kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

De nieuwe reislust – wellness bijzonder in trek

Uit onderzoek gedaan door de Duitse ANWB* en volgens trendwatchers** blijkt dat de trend om korte vakanties te houden, toeneemt en dat we steeds vaker een paar keer per jaar op reis gaan. In de vakantie doen we ook graag iets voor onze gezondheid. Een exclusieve ambiance heeft daarbij de uitdrukkelijke voorkeur. En wellness staat in het middelpunt. ‘Iets goeds doen voor jezelf met al je zintuigen’ wordt een ritueel. Tegen deze achtergrond doen spa’s, sauna’s en wellnesscentra er goed aan ook instrumenten in hun concepten te integreren die de reukzin aanspreken. Dat zij zich daarbij onderscheiden van de concurrentie, is evident.

 *o.a. 2000X Zukunftsletter Matthias Horx, Bonn
 **o.a. G+J Branchenbilder, Wellness- und Geschäftsreisen, Märkte + Tendenzen, Hamburg
Etherische olien wit | Natural MoodMakers

Etherische oliën

(niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk
en biologisch

30 jaar ervaring wit | Natural MoodMakers

Ruim 30 jaar
ervaring

Geurontwikkeling op maat wit | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling
op maat

High-end apparatuur wit | Natural MoodMakers

High-end
apparatuur

Installatie en onderhoud wit | Natural MoodMakers

Advies, installatie
en onderhoud

Geur is emotie, geur overtuigt

Onze klanten

Volvo Buitenweg | Natural Mood Makers
Clarks Originals| Natural Mood Makers
Samsonite | Natural Mood Makers
Girls & Boys | Natural Mood Makers

OPTIMALE GEURVERNEVELING met onze GEURVERSTUIVERS

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand). Natural Mood Makers: laat geur voor je werken!