Luchtkwaliteit in de zorg

De luchtkwaliteit in een zorginstelling kan sterk worden verbeterd door de professionele toepassing van natuurlijke geuren: vieze of muffe geuren worden effectief uit de lucht verwijderd. Daarnaast verbetert de luchtkwaliteit doordat bacteriën, virussen en schimmels geëlimineerd worden. Het werkt dus als een luchtreiniger.

Natuurlijke geuren worden steeds vaker als luchtreiniger ingezet bij groepspraktijken, in verzorgingshuizen, woonvoorzieningen, ziekenhuizen, revalidatiecentra en hospices. Het effect is dat bewoners en patiënten zich vitaler en prettiger voelen. Maar ook professionals in de dentale markt, zoals tandartsen en orthodontisten kunnen zich enorm onderscheiden met natuurlijke geuren. Wij hebben daarvoor zelfs een speciale brochure ontwikkeld met de titel: ‘Een beter gevoel in uw praktijk’.

Etherische oliën hebben namelijk een neutraliserend effect op de ongewenste geurtjes waar een zorginstelling nu eenmaal mee te maken heeft. Een prettig ruikende omgeving komt de algehele uitstraling van de zorginstelling ten goede. Natuurlijke geuren helpen daarnaast om bacteriële infecties te voorkomen of te bestrijden.

Maar er is nog een goede reden om voor natuurlijke geuren in een zorginstelling te kiezen: Wetenschappelijk onderzoek toont het verband aan tussen de lucht die je inademt en de productiviteit van medewerkers. De kwaliteit van het binnenmilieu wordt namelijk voor een groot deel bepaald door de luchtkwaliteit. Door natuurlijke geuren in te zetten valt er op het gebied van ziekteverzuim dus aanzienlijke winst te boeken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor zorginstellingen kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Etherische olien wit | Natural MoodMakers

Etherische oliën

(niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk
en biologisch

30 jaar ervaring wit | Natural MoodMakers

Ruim 30 jaar
ervaring

Geurontwikkeling op maat wit | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling
op maat

High-end apparatuur wit | Natural MoodMakers

High-end
apparatuur

Installatie en onderhoud wit | Natural MoodMakers

Advies, installatie
en onderhoud

Zorg | Natural Mood Makers

Onderzoek is het bewijs

Veel professionals die beroepsmatig te maken hebben met de kwalijke invloed van bacteriën, virussen en schimmels op onze gezondheid weten het al: etherische olie elimineert deze ziekmakers. Vaak krijgen wij echter de vraag ‘’Maar hoe zit dat dan met de wetenschappelijke bewijsvoering daarvoor?”
Daarom hebben we een brochure samengesteld met een overzicht van de wetenschappelijke onderbouwing. Neem contact met ons op voor het aanvragen van deze brochure. Lees ook het onderzoek van Primavera (D)  over de bestrijding van MRSA (= resistente) bacteriën, door etherische oliën professioneel in te zetten.

Natural Mood Makers adviseert je graag over de verbetering van de luchtkwaliteit in zorginstellingen. Meer weten? Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak met een geurexpert. Download hier het whitepaper over het gebruik van natuurlijke geuren in de zorg. Download hier onze documentatie over de succesvolle inzet van natuurlijke geur in de dentale branche.

Ervaringen van klanten

2022-07-06T08:52:21+02:00

Geur is heel bepalend

In een woonvoorziening voor zorg is geur heel bepalend “Een goede eerste indruk kun je maar één keer geven” In het lommerrijke Baarn heet woon- en zorgvoorziening Bloemendael aan de Nassaulaan bewoners, bezoekers en verwanten een [...]

2022-05-20T12:26:05+02:00

Museum Willet-Holthuysen

Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen, een 17e eeuws pand met een 19e eeuws interieur is onderdeel van het Amsterdam Museum. Samen bezitten ze een collectie van zo’n 100.000 voorwerpen. Niet alle ruimtes van het museum Willet-Holthuysen kunnen [...]

2022-05-20T12:30:04+02:00

Girls & Boys Kidsfashion

Girls & Boys Kidsfashion Voor een schitterende winkel in kids en teens fashion in hartje Alkmaar ontwikkelde Natural Mood Makers een unieke corporate scent. Wat motiveerde de eigenaar? Raymond Goossens van [...]

OPTIMALE GEURBELEVING

Natural Mood Makers heeft
verschillende professionele geurverstuivers.
Voor zowel kleine als hele grote ruimtes.

Natural Mood Makers laat natuurlijke
geuren voor je werken.

Geur is emotie, geur overtuigt

Onze klanten

OPTIMALE GEURVERNEVELING met onze GEURVERSTUIVERS

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand). Natural Mood Makers: laat geur voor je werken!