Aeros2023-07-03T16:29:32+02:00

Aeros

Real-time inzicht in het binnenklimaat
De gebruiksvriendelijke Aeros app

Via de gebruiksvriendelijke app, die geactiveerd wordt met een QR-code, krijg je een overzicht van de huidige luchtkwaliteit. Ook kun je daarmee trends ontdekken, historische data inzien, apparatuur monitoren en onderhoud voorspellen.

Bij het bereiken van geadviseerde grenswaarden ontvang je automatisch een melding. Tevens ontvang je belangrijke pushmeldingen indien je dit hebt ingesteld.

Aeros Sensor

€ 699,00 (€ 845,80 incl. btw)

De geavanceerde sensor bevat zeer hoogwaardige elektronica die real-time en op de seconde nauwkeurig de vijf belangrijkste parameters van het binnenklimaat weergeeft: temperatuur, relatieve vochtigheid, CO₂ (koolstofdioxide), TVOC (vluchtige organische stoffen) en fijnstof.

De Aeros levert een positieve bijdrage aan het realiseren van diverse gebouwnormen en verzamelde data kunnen ingezet worden voor verduurzaming en optimalisatie van het binnenklimaat.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor een winkel, instelling, showroom of kantooromgeving kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Ervaringen van onze klanten:

Szamen

Casemanager Hans Stalenhoef zocht een natuurlijke, niet overheersende geur Lees verder

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger

Kies voor optimale geurverneveling met geurverstuivers van Natural Mood Makers. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand).

Laat geur voor je werken!

Go to Top