< p>

Verbeterde lucht­kwaliteit

met 100% natuurlijke geurolie

Luchtkwaliteit in de zorg

De luchtkwaliteit in een zorginstelling kan sterk worden verbeterd door de professionele toepassing van natuurlijke geuren: vieze of muffe geuren worden effectief uit de lucht verwijderd. Daarnaast verbetert de luchtkwaliteit doordat bacteriën, virussen en schimmels geëlimineerd worden. Het werkt dus als een luchtreiniger.

Natuurlijke geuren worden steeds vaker als luchtreiniger ingezet bij groepspraktijken, in verzorgingshuizen, woonvoorzieningen, ziekenhuizen, revalidatiecentra en hospices. Het effect is dat bewoners en patiënten zich vitaler en prettiger voelen. Maar ook professionals in de dentale markt, zoals tandartsen en orthodontisten kunnen zich enorm onderscheiden met natuurlijke geuren. Wij hebben daarvoor zelfs een speciale brochure ontwikkeld met de titel: ‘Een beter gevoel in uw praktijk’.

Etherische oliën hebben een neutraliserend effect op de ongewenste geurtjes waar een zorginstelling nu eenmaal mee te maken heeft. Een prettig ruikende omgeving komt de algehele uitstraling van de zorginstelling ten goede. Natuurlijke geuren helpen daarnaast om bacteriële infecties te voorkomen of te bestrijden.

Maar er is nog een goede reden om voor natuurlijke geuren in een zorginstelling te kiezen: Wetenschappelijk onderzoek toont het verband aan tussen de lucht die je inademt en de productiviteit van medewerkers. De kwaliteit van het binnenmilieu wordt namelijk voor een groot deel bepaald door de luchtkwaliteit. Door natuurlijke geuren in te zetten valt er op het gebied van ziekteverzuim dus aanzienlijke winst te boeken.

ONDERZOEK IS HET BEWIJS

Veel professionals die beroepsmatig te maken hebben met de kwalijke invloed van bacteriën, virussen en schimmels op onze gezondheid weten het al: etherische olie elimineert deze ziekmakers. Vaak krijgen wij echter de vraag ‘’Maar hoe zit dat dan met de wetenschappelijke bewijsvoering daarvoor?”
Daarom hebben we een brochure samengesteld met een overzicht van de wetenschappelijke onderbouwing. Neem contact met ons op voor het aanvragen van deze brochure. Lees ook het onderzoek van Primavera (D)  over de bestrijding van MRSA (= resistente) bacteriën, door etherische oliën professioneel in te zetten.

Natural Mood Makers adviseert u graag over de verbetering van de luchtkwaliteit in zorginstellingen. Meer weten? Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak met een geurexpert. Download hier het whitepaper over het gebruik van natuurlijke geuren in de zorg. Download hier onze documentatie over de succesvolle inzet van natuurlijke geur in de dentale branche.

Waarom
Natural Mood Makers?

21FUWeMVMDL. UL1500 2048x2048100% natuurlijk
én biologisch


download30 jaar ervaring in high-end
verstuivingsapparatuur


unnamed 1Compleet aanbod:
geurontwikkeling, advies,
installatie & onderhoud