Fidenz Hypotheken

Fidenz Hypotheken in Rotterdam gebruikt natuurlijke geuren om het klantcontact te verbeteren.

Directeur Martijn Broekhuis:

“Minder irritaties door prettige geur”

Niet meer die muffe kantoorlucht

“Sinds wij hier in Rotterdam zijn gaan werken met geurmarketing op ons verkoopkantoor is er wel wat veranderd. Ik merkte dat mijn medewerkers zich prettiger voelen op het werk en zelf ervaar ik dat ook zo. Dit komt omdat de geur die Natural Mood Makers heeft geadviseerd heerlijk fris en motiverend is, zodat je gelijk met een goed humeur aan de slag gaat. Niet meer die muffe kantoorlucht van vroeger waar ik me steeds aan ergerde.”

Prettig klantcontact

“Maar vooral ook naar klanten toe is een prettige geur heel belangrijk. Zij worden nu gelijk bij binnenkomst geconfronteerd met een natuurlijke en subtiele geur. Hierdoor is ons klantcontact prettiger en efficiënter. Ik merk ook dat mijn medewerkers minder moeite hebben om klanten van onze financiële adviezen te overtuigen. Uiteraard maakt natuurlijke geur deel uit van het totaalpakket: goede koffie, prettig personeel en een keurige locatie. Ook heb ik gemerkt dat als een klant eventjes moet wachten, dat nu minder irritaties geeft. Ik ben ervan overtuigd dat de natuurlijke geur daar een belangrijke rol in speelt.”

Natural Mood Makers

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor winkels, showrooms, zorginstellingen of kantooromgevingen kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.