Luchtkwaliteit in de zorg

De luchtkwaliteit in een zorginstelling kan sterk worden verbeterd door de professionele toepassing van natuurlijke geuren: vieze of muffe geuren worden effectief uit de lucht verwijderd. Daarnaast verbetert de luchtkwaliteit doordat bacteriën, virussen en schimmels geëlimineerd worden. Het werkt dus als een luchtreiniger.

Natuurlijke geuren worden steeds vaker als luchtreiniger ingezet bij groepspraktijken, in verzorgingshuizen, woonvoorzieningen, ziekenhuizen, revalidatiecentra en hospices. Het effect is dat bewoners en patiënten zich vitaler en prettiger voelen. Maar ook professionals in de dentale markt, zoals tandartsen en orthodontisten kunnen zich enorm onderscheiden met natuurlijke geuren. Wij hebben daarvoor zelfs een speciale brochure ontwikkeld met de titel: ‘Een beter gevoel in uw praktijk’.

Etherische oliën hebben namelijk een neutraliserend effect op de ongewenste geurtjes waar een zorginstelling nu eenmaal mee te maken heeft. Een prettig ruikende omgeving komt de algehele uitstraling van de zorginstelling ten goede. Natuurlijke geuren helpen daarnaast om bacteriële infecties te voorkomen of te bestrijden.

Maar er is nog een goede reden om voor natuurlijke geuren in een zorginstelling te kiezen: Wetenschappelijk onderzoek toont het verband aan tussen de lucht die je inademt en de productiviteit van medewerkers. De kwaliteit van het binnenmilieu wordt namelijk voor een groot deel bepaald door de luchtkwaliteit. Door natuurlijke geuren in te zetten valt er op het gebied van ziekteverzuim dus aanzienlijke winst te boeken.

Natural Mood Makers

Natural Mood Makers is dé expert op het gebied van het verbeteren van sfeer door natuurlijke geuren. Ik zie het als mijn missie om jou daarbij te helpen.

Ik kijk uit naar onze kennismaking!

Arthur Stuivenberg
Directeur | Eigenaar

Geniet van en ervaar altijd:

30 jaar ervaring | Natural MoodMakers

30+ jaar ervaring

Geurontwikkeling op maat | Retail | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling op maat

Etherische oliën | Natural MoodMakers

Etherische oliën (niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk en biologisch

High-end apparatuur | Natural MoodMakers

High-end apparatuur Made in Holland

Installatie en onderhoud | Natural MoodMakers

Advies, installatie en onderhoud

Zorg | Natural Mood Makers

Onderzoek is het bewijs

Veel professionals die beroepsmatig te maken hebben met de kwalijke invloed van bacteriën, virussen en schimmels op onze gezondheid weten het al: etherische olie elimineert deze ziekmakers. Vaak krijgen wij echter de vraag ‘’Maar hoe zit dat dan met de wetenschappelijke bewijsvoering daarvoor?”
Daarom hebben we een brochure samengesteld met een overzicht van de wetenschappelijke onderbouwing. Neem contact met ons op voor het aanvragen van deze brochure. Lees ook het onderzoek van Primavera (D)  over de bestrijding van MRSA (= resistente) bacteriën, door etherische oliën professioneel in te zetten.

Natural Mood Makers adviseert je graag over de verbetering van de luchtkwaliteit in zorginstellingen. Meer weten? Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak met een geurexpert. Download hier het whitepaper over het gebruik van natuurlijke geuren in de zorg. Download hier onze documentatie over de succesvolle inzet van natuurlijke geur in de dentale branche.

Ervaringen van klanten

2023-06-30T16:23:16+02:00

Abonnement geurmanagement

Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van geurmanagement in de vorm van abonnementen. Voor een vast maandbedrag van slechts € 19,75 ben je al voorzien van professionele apparatuur voor een optimale geurbeleving voor Lees verder

2023-07-03T16:29:32+02:00

Aeros

Aeros Real-time inzicht in het binnenklimaat De gebruiksvriendelijke Aeros app Via de gebruiksvriendelijke app, die geactiveerd wordt met een QR-code, krijg je een overzicht van de huidige luchtkwaliteit. Ook kun je daarmee trends ontdekken, Lees verder

2023-08-16T15:59:37+02:00

Natuurlijke koffiegeur

Ons nieuwe natuurlijke geurextract 'Koffiegenot' verspreidt een heerlijke koffiegeur en zorgt ervoor dat klanten trek krijgen in koffie – en in meer. En dat met behulp van onze aromaverstuiver AROTEC 2. De hele dag door, zonder onderbreking. De Lees verder

Een optimale geurbeleving

Natural Mood Makers heeft verschillende professionele geurverstuivers. Voor zowel kleine als hele grote ruimtes.

Natural Mood Makers laat natuurlijke geuren voor je werken.

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger

Kies voor optimale geurverneveling met geurverstuivers van Natural Mood Makers. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand).

Laat geur voor je werken!