Detailhandel

Natural Mood Makers draagt bij aan het “vasthouden” van klanten in de detailhandel. Klanten die langer in de winkel verblijven kopen immers meer. Onze natuurlijke geuren zorgen er namelijk voor dat klanten zich veel prettiger voelen tijdens het bezoeken van je winkel.

Daarnaast zijn in de detailhandel wij leverancier van een aantal zogenaamde “consumptiegeuren”: geuren die mensen attent maken op de aanwezigheid van voedsel en/of dranken. Je aanbod wordt daarmee onweerstaanbaar.

Een voorbeeld hiervan is koffie-, chocolade- of biergeur. Ook dit betreffen etherische geur olieën op biologische basis. Je hoeft dus niet bang te zijn voor allergische reacties bij klanten of medewerkers. Bekijk dit recente artikel over de krachtige werking van geur in winkelcentrum Kanaleneiland, Utrecht.

Natural Mood Makers biedt ook op maat gemaakte geuren. Wereldwijd werken vele bedrijven met deze zogenaamde “corporate geuren”. Hoe wij daarbij te werk gaan vindt je hier.

Natural Mood Makers

Natural Mood Makers is dé expert op het gebied van het verbeteren van sfeer door natuurlijke geuren. Ik zie het als mijn missie om jou daarbij te helpen.

Ik kijk uit naar onze kennismaking!

Arthur Stuivenberg
Directeur | Eigenaar

Detailhandel Ervaringen van klanten

2023-06-30T16:23:16+02:00

Abonnement geurmanagement

Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van geurmanagement in de vorm van abonnementen. Voor een vast maandbedrag van slechts € 19,75 ben je al voorzien van professionele apparatuur voor een optimale geurbeleving voor Lees verder

2023-07-03T16:29:32+02:00

Aeros

Aeros Real-time inzicht in het binnenklimaat De gebruiksvriendelijke Aeros app Via de gebruiksvriendelijke app, die geactiveerd wordt met een QR-code, krijg je een overzicht van de huidige luchtkwaliteit. Ook kun je daarmee trends ontdekken, Lees verder

2023-08-16T15:59:37+02:00

Natuurlijke koffiegeur

Ons nieuwe natuurlijke geurextract 'Koffiegenot' verspreidt een heerlijke koffiegeur en zorgt ervoor dat klanten trek krijgen in koffie – en in meer. En dat met behulp van onze aromaverstuiver AROTEC 2. De hele dag door, zonder onderbreking. De Lees verder

Geniet van en ervaar altijd:

30 jaar ervaring | Natural MoodMakers

30+ jaar ervaring

Geurontwikkeling op maat | Retail | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling op maat

Etherische oliën | Natural MoodMakers

Etherische oliën (niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk én biologisch

High-end apparatuur | Natural MoodMakers

High-end apparatuur Made in Holland

Installatie en onderhoud | Natural MoodMakers

Advies, installatie en onderhoud

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger

Kies voor optimale geurverneveling met geurverstuivers van Natural Mood Makers. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand).

Laat geur voor je werken!