Geur in de detailhandel – geurmarketing

Natural Mood Makers draagt bij aan het “vasthouden” van klanten in de detailhandel. Klanten die langer in de winkel verblijven kopen immers meer. Onze natuurlijke geuren zorgen er namelijk voor dat klanten zich veel prettiger voelen tijdens het bezoeken van je winkel. Daarnaast zijn wij leverancier van een aantal zogenaamde “consumptiegeuren”: geuren die mensen attent maken op de aanwezigheid van voedsel en/of dranken. Je aanbod wordt daarmee onweerstaanbaar.

Een voorbeeld hiervan is koffie-, chocolade- of biergeur. Ook dit betreffen etherische geur olieën op biologische basis. Je hoeft dus niet bang te zijn voor allergische reacties bij klanten of medewerkers. Bekijk dit recente artikel over de krachtige werking van geur in winkelcentrum Kanaleneiland, Utrecht.

Natural Mood Makers biedt ook op maat gemaakte geuren. Wereldwijd werken vele bedrijven met deze zogenaamde “corporate geuren”. Hoe wij daarbij te werk gaan vindt je hier.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor de detailhandel kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Ervaringen van klanten

2022-07-06T08:52:21+02:00

Geur is heel bepalend

In een woonvoorziening voor zorg is geur heel bepalend “Een goede eerste indruk kun je maar één keer geven” In het lommerrijke Baarn heet woon- en zorgvoorziening Bloemendael aan de Nassaulaan bewoners, bezoekers en verwanten een [...]

2022-05-20T12:26:05+02:00

Museum Willet-Holthuysen

Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen, een 17e eeuws pand met een 19e eeuws interieur is onderdeel van het Amsterdam Museum. Samen bezitten ze een collectie van zo’n 100.000 voorwerpen. Niet alle ruimtes van het museum Willet-Holthuysen kunnen [...]

2022-05-20T12:30:04+02:00

Girls & Boys Kidsfashion

Girls & Boys Kidsfashion Voor een schitterende winkel in kids en teens fashion in hartje Alkmaar ontwikkelde Natural Mood Makers een unieke corporate scent. Wat motiveerde de eigenaar? Raymond Goossens van [...]

Etherische olien wit | Natural MoodMakers

Etherische oliën

(niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk
en biologisch

30 jaar ervaring wit | Natural MoodMakers

Ruim 30 jaar
ervaring

Geurontwikkeling op maat wit | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling
op maat

High-end apparatuur wit | Natural MoodMakers

High-end
apparatuur

Installatie en onderhoud wit | Natural MoodMakers

Advies, installatie
en onderhoud

OPTIMALE GEURVERNEVELING met onze GEURVERSTUIVERS

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand). Natural Mood Makers: laat geur voor je werken!