Doelgroepen Natural Mood Makers

Doelgroepen Natural Mood Makers

Zorg

Oplossingen

Voor onze doelgroep zorginstellingen speelt geur een enorme rol. Zo kan ongewenste geur een slechte uitwerking hebben op de aantrekkelijkheid van een instelling voor potentiële cliënten. De apparaten van Natural Mood Makers nemen deze weg door etherische geuroliën in de lucht te verspreiden. Doordat de geurdeeltjes negatief geladen zijn hechten ze zich aan positief geladen stankmoleculen. Hierdoor verdwijnen deze uit de lucht.

Voordelen

Door onaangename geuren effectief weg te nemen uit de lucht, zonder daarvoor in de plaats een enorme ‘parfumwalm’ te verspreiden, verbeteren natuurlijke geuren de aantrekkingskracht van een zorginstelling enorm. Zo is het aantrekkelijker voor potentiële bewoners en patiënten, maar ook voor mensen die er al langer verblijven. Ze zullen meer tevredenheid ervaren. Hiermee onderscheiden instellingen zich op een slimme manier van andere zorginstellingen.

Aanpak

Onze experts komen bij je langs om de machine te installeren op locatie. Zij hebben grote kennis van hoe deze zodanig te plaatsen, dat het meest optimale resultaat wordt behaald. Onze apparatuur worden geproduceerd in Duitsland, waarmee we de hoogst mogelijke kwaliteit én betrouwbaarheid kunnen waarborgen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor een zorginstelling kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Geniet van en ervaar altijd:

30 jaar ervaring | Natural MoodMakers

30+ jaar ervaring

Geurontwikkeling op maat | Retail | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling op maat

Etherische oliën | Natural MoodMakers

Etherische oliën (niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk en biologisch

High-end apparatuur | Natural MoodMakers

High-end apparatuur Made in Holland

Installatie en onderhoud | Natural MoodMakers

Advies, installatie en onderhoud

Kantoor | Argumenten voor begeuring | Natural Mood Makers

Kantoor

Oplossingen

Met natuurlijke geuroliën (bio) verbetert de luchtkwaliteit. Hiermee stijgt bewezen de productiviteit van medewerkers met wel 10%. Doordat onze geuroliën ook functioneren als luchtreiniger dragen deze bij aan de luchtkwaliteit. Daarnaast zorgen vernevelde geurdeeltjes er bovendien voor dat het altijd prettig ruikt op een subtiele manier.

Voordelen

Geuren hebben meerdere voordelen voor je medewerkers. Neem bijvoorbeeld lavendel. Deze geur zorgt voor meer vertrouwen in andere mensen. Daarentegen zorgt citroen bijvoorbeeld voor tot wel 54% minder fouten. Kortom, door het implementeren van onze geuren behaal jij het gewenste resultaat voor je bedrijf.

Aanpak

De geavanceerde apparatuur van Natural Mood Makers elimineert bacteriën, virussen en schimmels door etherische geuroliën te verspreiden. Door de negatieve lading van de geurdeeltjes hechten deze zich aan geladen stankmoleculen. Hierdoor verdwijnen deze uit de lucht.

Retail

Oplossingen

Een winkel is meer dan een verkooppunt alleen. Hier is beleving essentieel. Door voor iets extra’s te zorgen in de winkel, denk hierbij aan geur marketing, optimaliseer je de beleving. Met onze geuroliën is het mogelijk om de gewenste sfeer te creëren in een winkel. Onze experts komen voor een gedegen advies graag bij je langs. Samen onderzoeken we wat de mogelijkheden zijn.

Voordelen

Door geurmarketing toe te passen in een winkel prikkel je de zintuigen van klanten. Hierdoor zullen zij zich je merk beter herinneren. Daarnaast is het wetenschappelijk aangetoond dat geurmarketing een positief effect heeft op het koopgedrag van de consument.

Aanpak

Door apparatuur van Natural Mood Makers op de juiste manier te installeren in de winkel, krijgt geurmarketing de optimale toegevoegde waarde. Onze experts komen bij je langs om te bepalen hoe en waar deze het beste geplaatst kunnen worden. Zij hebben de benodigde kennis om ook in jouw winkel te bepalen wat hierin de beste keuze is.

Waarom Natural Mood Makers?

Happy customer

Klanten voelen zich prettiger en meer op hun gemak in je winkel.

Verblijfsduur

Klanten blijven langer in je winkel en staan open voor advies.

Hogere omzet

Geur overtuigt en zet eerder en gemakkelijker aan tot aanschaf.

Personeel

Natuurlijke geuren zijn prettig voor je personeel.

Geur is emotie, geur overtuigt

Facility

Oplossingen

Een ruimte voelt schoon als deze er schoon uitziet én lekker ruikt. Wanneer een ruimte grondig is schoongemaakt, is het niet altijd zo dat deze vervolgens ook aangenaam ruikt. Als facilitair dienstverlener onderscheid jij je door elke ruimte fris te laten ruiken. Dit biedt een enorm concurrentievoordeel.

Voordelen

De natuurlijke geuroliën zorgen ervoor dat elke ruimte nog lang na de schoonmaakbeurt lekker ruikt. Zo wordt een net schoongemaakte ruimte ook écht als schoon ervaren. Want elke bedrijfseigenaar heeft graag dat zijn locatie er fris uit ziet én ruikt. Jij kunt dit verschil maken.

Aanpak

Afhankelijk van het gewenste resultaat dat jij wilt behalen voor jouw klant, komen onze experts langs om te kijken wat het beste past. Zij weten als geen ander hoe geur kan worden ingezet. Door onze professionele apparatuur doelbewust te plaatsen en in te zetten kun jij het optimale resultaat behalen voor jouw klanten.

Onze klanten

Volvo Buitenweg | Natural Mood Makers
Clarks Originals| Natural Mood Makers
Samsonite | Natural Mood Makers
Girls & Boys | Natural Mood Makers

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger

Kies voor optimale geurverneveling met geurverstuivers van Natural Mood Makers. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand).

Laat geur voor je werken!