Natuurlijke koffiegeur voor een perfecte Grandcafé-sfeer

Ons nieuwe natuurlijke geurextract ‘Koffiegenot’ verspreidt een heerlijke koffiegeur en zorgt ervoor dat klanten trek krijgen in koffie – en in meer. En dat met behulp van onze aromaverstuiver AROTEC 2. De hele dag door, zonder onderbreking. De natuurlijke aroma’s hebben daarbij een positief effect op de stemming van je klanten.

  • Natuurlijk koffiebonendestillaat op basis van exclusieve koffiemelanges
  • Professionele aromatisering voor ruimten van 125 m³ tot 3.000 m³
  • Aromaverstuiver is ook geschikt voor aansluiting op het luchtbehandelingssysteem
  • Eenvoudig in het gebruik

Rondom het thema koffie heeft Natural Mood Makers twee bijzondere geurvarianten:

Bij ‘Koffiegenot’ (art.nr. 96012) is de geur van exclusieve bonbons en mocca gecombineerd met een cacaonoot. Naast koffiebonendestillaat zorgen zoete honing- en vanille-extracten, deels van biologische kwaliteit, voor een warm, weldadig en ontspannen gevoel.

Natuurlijke koffiegeur (Cartridge 325 ml)

Vanaf oktober 2020 helemaal NIEUW in het assortiment:

Nomen est omen: de compositie ‘Italian Coffee’ (art.nr. 96013) verspreidt een natuurlijk koffiearoma, dat inderdaad ruikt als ‘vers gezet’. Deze koffiegeur komt tot stand volgens een volkomen nieuw procédé: uit de meest hoogwaardige koffiesoorten worden direct extracten gedestilleerd en deze worden zorgvuldig verder verwerkt. Een aroma dat voor de juiste sfeer zorgt – overal waar het naar koffie moet ruiken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor je horecagelegenheid kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Etherische olien wit | Natural MoodMakers

Etherische oliën

(niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk
en biologisch

30 jaar ervaring wit | Natural MoodMakers

Ruim 30 jaar
ervaring

Geurontwikkeling op maat wit | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling
op maat

High-end apparatuur wit | Natural MoodMakers

High-end
apparatuur

Installatie en onderhoud wit | Natural MoodMakers

Advies, installatie
en onderhoud

Over Natural Mood Makers

Natural Mood Makers is dé expert op het gebied van het verbeteren van de sfeer middels geuren. Met onze natuurlijke geuroliën verbeter je de sfeer in je zaak, de concentratie van medewerkers en neem je ongewenste geuren weg.

Onze high-end machines worden geproduceerd in Duitsland. Hierdoor kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen. De machines werken met een cartridge-systeem die wij, ook in abonnement, kunnen leveren. Daarbij bieden wij alles-in-1-service. Wij bieden namelijk het product, de installatie, de cartridges en het onderhoud. Daarbij zijn onze oliën altijd natuurlijk en van biologische oorsprong. Dit is goed voor de gezondheid. En bovendien voor het milieu.

De voordelen

Onze geuren verbeteren de luchtkwaliteit op kantoor, en daarmee de productiviteit, tot wel 10%. Dit is wetenschappelijk aangetoond. Medewerkers voelen zich daardoor vitaler en prettiger. Iedereen werkt namelijk graag in een ruimte die de beste werkprestaties stimuleert. Wanneer je de geur op kantoor optimaliseert, krijg je meer controle over de productiviteit van de organisatie.

Daarbij kunnen retailers door middel van onze natuurlijke geuroliën de sfeer in hun winkels verbeteren. De winkel is namelijk meer dan een verkooppunt. Daar zijn de retail-deskundigen het inmiddels over eens. Beleving in de winkel is daarom essentieel. Deze optimaliseer je door voor iets extra’s te zorgen. De meest geschikte manier hiervoor is geurmarketing. Het heeft namelijk een positief effect op het koopgedrag van de consument. Dit is onderzocht. Het maak echt een duidelijk verschil. De juiste geur kan het verblijf in een ruimte veraangenamen. Tevens beïnvloed het op subtiele wijze de gemoedstoestand van mensen. Geen zintuig heeft namelijk zo’n sterke overtuigingskracht als geur.

Waarom Natural Mood Makers?

Happy customer

Klanten voelen zich prettiger en meer op hun gemak in de zaak.

Verblijfsduur

Klanten blijven langer in de zaak en staan open voor advies.

Hogere omzet

Geur overtuigt en zet eerder en gemakkelijker aan tot aanschaf.

Personeel

Natuurlijke geuren zijn prettig voor het personeel.

Onze klanten

Volvo Buitenweg | Natural Mood Makers
Clarks Originals| Natural Mood Makers
Samsonite | Natural Mood Makers
Girls & Boys | Natural Mood Makers