< p>

Verbeterde lucht­kwaliteit

met 100% natuurlijke geurolie

Luchtkwaliteit in winkels, bedrijven en instellingen

Natural Mood Makers draagt op een natuurlijke wijze bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit door natuurlijke etherische geuroliën in te zetten als luchtreiniger. Daarnaast zorgen extreem fijn vernevelde geurdeeltjes ervoor dat vieze geuren en stank uit de lucht verwijderd worden

Uw klanten en/of medewerkers voelen zich daardoor vitaler en prettiger. Het is immers niet fijn om in een ruimte te moeten verblijven waar sprake is van stank of waar veel bacteriën, virussen of schimmels in de lucht aanwezig zijn. Dus ook in de zorg hebben patiënten, bezoekers en verzorgenden er veel baat bij.

De kwaliteit van het binnenmilieu in winkels en bedrijfspanden wordt voor een groot deel bepaald door de luchtkwaliteit. Al tientallen jaren bestaat het vermoeden dat er een relatie is tussen een goed binnenmilieu en de productiviteit van medewerkers. Wetenschappelijk onderzoek heeft het verband tussen de luchtkwaliteit die je inademt en productiviteit nu ook aangetoond.

ONDERZOEK IS HET BEWIJS

Veel professionals die beroepsmatig te maken hebben met de kwalijke invloed van bacteriën, virussen en schimmels op onze gezondheid weten het al: etherische olie elimineert deze ziekmakers. Vaak krijgen wij echter de vraag ‘’Maar hoe zit dat dan met de wetenschappelijke bewijsvoering daarvoor?” Daarom hebben we een brochure samengesteld met een overzicht van de wetenschappelijke onderbouwing. Neem contact met ons op voor het aanvragen van deze brochure.

ZELF DE LUCHTKWALITEIT METEN?

Wil je wel eens weten hoe het met de luchtkwaliteit bij je thuis of op de zaak gesteld is? Klik hier voor meer uitleg over de mogelijkheden of informeer vrijblijvend bij onze geurexpert: 085 877 15 71  info@naturalmoodmakers.nl

Waarom
Natural Mood Makers?

21FUWeMVMDL. UL1500 2048x2048100% natuurlijk
én biologisch


download30 jaar ervaring in high-end
verstuivingsapparatuur


unnamed 1Compleet aanbod:
geurontwikkeling, advies,
installatie & onderhoud

Een goede luchtkwaliteit

Een goede luchtkwaliteit verhoogt de productiviteit tot wel 10%.

Het investeren in kwalitatief goede installaties en gebouwtechnieken verdient zichzelf dubbel en dwars terug.

Het belang van luchtkwaliteit voor de vitaliteit

Economia Azul 3

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u meer weten wat wij voor uw winkel, showroom of werkomgeving kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.
085 877 15 71
info@naturalmoodmakers.nl

Vul a.u.b. uw bedrijfsnaam in

Vul a.u.b. uw naam in

Vul a.u.b. uw email adres in

Invalid Input