Zorg en instellingen

Binnen de zorg is momenteel veel aan de hand. Bezuinigingen staan op gespannen voet met een stijgende vraag naar kwalitatief goede zorg. De ontwikkeling van snoezelkamers is een goed voorbeeld van een initiatief om de kwaliteit binnen de zorg te laten stijgen. Natural Mood Makers wil bijdragen aan het welzijn van patiënten, bezoekers en personeel. Een heerlijk frisse activerende geur op afdelingen waar dagactiviteiten plaatsvinden, of juist een relaxgeur die op plekken waar rust het codewoord is, mensen tot zichzelf laat komen. Klik hier voor meer argumenten.

Een ander voorbeeld is de aanpak van agressie op bijvoorbeeld de eerste hulp van ziekenhuizen. Wij leveren natuurlijke (en daardoor effectiever) vanillegeur waarmee de situatie beter in de hand kan worden gehouden. Natural Mood Makers maakt voor de zorg diverse geuren die er toe doen.

Bestrijding MRSA-bacterie

De etherische olie die Natural Mood Makers levert, heeft een sterk bacteriedodend effect. Dit is door onderzoek bewezen. Zelfs de gevreesde MRSA-bacterie is hier niet tegen opgewassen. Ziekenhuizen en zorginstellingen kunnen rekenen op een goed onderbouwd advies op het gebied van bestrijding van bacteriën.

Verder lezen over de kracht van natuurlijke geuren in de zorg?

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor de gezondheidszorg kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Zorg | Natural Mood Makers

Arminius Kapitalgesellschaft GmbH

Natuurlijke aromatisering zorgt in een gebouw van Arminius Taunus Frankfurt (Jersey) Limited, het Taunus-Quartier in Frankfurt, sinds 2011 voor een atmosfeer waarin mensen zich prettig voelen. Het in hoogwaardig marmer en elementen van chroom en glas uitgevoerde gebouw met open atrium wordt via een ventilatiesysteem gearomatiseerd met natuurlijke etherische oliën. Zo wordt het bijzondere karakter van de architectuur door een natuurlijke geurbeleving op een sfeervolle manier onderstreept. Bovendien draagt deze geurbeleving ertoe bij dat de bezoekers het gebouw niet snel zullen vergeten.

Etherische olien wit | Natural MoodMakers

Etherische oliën

(niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk
en biologisch

30 jaar ervaring wit | Natural MoodMakers

Ruim 30 jaar
ervaring

Geurontwikkeling op maat wit | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling
op maat

High-end apparatuur wit | Natural MoodMakers

High-end
apparatuur

Installatie en onderhoud wit | Natural MoodMakers

Advies, installatie
en onderhoud

Een beter gevoel in de dentale praktijk

Tandarts | Begeuring in een tandartsenpraktijk | Natural Mood Makers

Professionals in de dentale markt, zoals tandartsen en orthodontisten kunnen zich enorm onderscheiden met natuurlijke geuren.

De luchtkwaliteit in een zorginstelling kan sterk worden verbeterd door de professionele toepassing van natuurlijke geuren.

Natuurlijke geuren worden ook steeds vaker als luchtreiniger ingezet bij groepspraktijken, in verzorgingshuizen, woonvoorzieningen, ziekenhuizen, revalidatiecentra en hospices.

OPTIMALE GEURVERNEVELING met onze GEURVERSTUIVERS

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand). Natural Mood Makers: laat geur voor je werken!