Gezondheidszorg2023-07-17T12:51:32+02:00

Gezondheidszorg

Dat zuivere etherische oliën een therapeutische werking hebben, is in de wetenschap vaak genoeg aangetoond. Aromatherapie behoort in de gezondheidszorg bij veel klinieken en praktijken tot het vaste aanbod aan alternatieve geneesmethoden. Een daarbij passende natuurlijke aromatisering kan het betreffende behandelingsconcept positief beinvloeden.

Zo vermindert een natuurlijke aromatisering met naaldhout bijvoorbeeld het besmettingsgevaar in een griepperiode. Lavendel en sinaasappel hebben van nature een positieve invloed op de stemming. Vooral bij angstpatiënten kunnen deze geuren ervoor zorgen dat zij de behandelingen duidelijk ontspannener ondergaan waardoor deze voor alle betrokkenen minder stress opleveren.

Geurervaringen worden door de hersenen namelijk direct vastgelegd in het limbisch systeem. Wanneer een patiënt al bij de receptie een zonnig-vrolijke citrusgeur tegemoetkomt, roept dat onmiddellijk herinneringen op aan een prettige omgeving. In tijden waarin het zorgstelsel aan grote veranderingen onderhevig is, verdient het aanbeveling ook geurmarketingaspecten in het organisatieconcept op te nemen om zich daarmee effectief te onderscheiden van de concurrentie: met een lichte, natuurlijke aromatisering kan er zonder al te hoge kosten een blijvend concurrentievoordeel worden gerealiseerd. Patiënten beleven de stemmingmakers uit de natuur… en komen graag terug!

Natural Mood Makers

Natural Mood Makers is dé expert op het gebied van het verbeteren van sfeer door natuurlijke geuren. Ik zie het als mijn missie om jou daarbij te helpen.

Ik kijk uit naar onze kennismaking!

Arthur Stuivenberg
Directeur | Eigenaar

Geniet van en ervaar altijd:

30 jaar ervaring | Natural MoodMakers

30+ jaar ervaring

Geurontwikkeling op maat | Retail | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling op maat

Etherische oliën | Natural MoodMakers

Etherische oliën (niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk en biologisch

High-end apparatuur | Natural MoodMakers

High-end apparatuur Made in Holland

Installatie en onderhoud | Natural MoodMakers

Advies, installatie en onderhoud

Stressverminderende werking

Dr. Gabriele Marwinski maakt in haar tandartsenpraktijk in Bochum (D) gebruik van de werking van etherische oliën. Zij is gespecialiseerd in de behandeling van zogenaamde “pijnpatiënten” en vertrouwt op het stressverminderende effect van lavendel- en sinaasappelgeur. Dit effect heeft Gabriele Marwinski in haar proefschrift, dat zij over het onderwerp schreef, duidelijk aangetoond. In een tandheelkundige vakpublicatie die van haar hand verscheen is het concept van haar praktijk uitvoerig beschreven.

Bestrijding MRSA-bacterie

De etherische olie die Natural Mood Makers levert, heeft een sterk bacteriedodend effect. Dit is door onderzoek bewezen. Zelfs de gevreesde MRSA-bacterie is hier niet tegen opgewassen. Ziekenhuizen en zorginstellingen kunnen rekenen op een goed onderbouwd advies op het gebied van bestijding van bacteriën.

Waarom Natural Mood Makers

Ervaringen van onze klanten:

Szamen

Casemanager Hans Stalenhoef zocht een natuurlijke, niet overheersende geur Lees verder

Een optimale geurbeleving

Natural Mood Makers heeft verschillende professionele geurverstuivers. Voor zowel kleine als hele grote ruimtes.

Natural Mood Makers laat natuurlijke geuren voor je werken.

Een beter gevoel in uw praktijk

Tandarts | Begeuring in een tandartsenpraktijk | Natural Mood Makers

Maar ook professionals in de dentale markt, zoals tandartsen en orthodontisten kunnen zich enorm onderscheiden met natuurlijke geuren.

De luchtkwaliteit in een zorginstelling kan sterk worden verbeterd door de professionele toepassing van natuurlijke geuren.

Natuurlijke geuren worden steeds vaker als luchtreiniger ingezet bij groepspraktijken, in verzorgingshuizen, woonvoorzieningen, ziekenhuizen, revalidatiecentra en hospices.

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger

Kies voor optimale geurverneveling met geurverstuivers van Natural Mood Makers. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand).

Laat geur voor je werken!

Go to Top