< p>

Natuurlijke koffiegeur voor een perfecte Grandcafé-sfeer

AROTEC 2 geurverstuiver Natural Mood Makers

Ons nieuwe natuurlijke geurextract 'Koffiegenot' verspreidt een heerlijke koffiegeur in uw zaak en zorgt ervoor dat uw klanten trek krijgen in koffie – en in meer. En dat met behulp van onze aromaverstuiver AROTEC 2. De hele dag door, zonder onderbreking. De natuurlijke aroma's hebben daarbij een positief effect op de stemming van uw klanten.

  • Natuurlijk koffiebonendestillaat op basis van exclusieve koffiemelanges
  • Professionele aromatisering voor ruimten van 125 m³ tot 3.000 m³
  • Aromaverstuiver is ook geschikt voor aansluiting op het aircosysteem
  • Eenvoudig in het gebruik

Rondom het thema koffie heeft Natural Mood Makers twee bijzondere geurvarianten:

Bij 'Koffiegenot' (art.nr. 96012) is de geur van exclusieve bonbons en mocca gecombineerd met een cacaonoot. Naast koffiebonendestillaat zorgen zoete honing- en vanille-extracten, deels van biologische kwaliteit, voor een warm, weldadig en ontspannen gevoel.

Natuurlijke koffiegeur (Cartridge 325 ml)

Vanaf oktober 2020 helemaal NIEUW in het assortiment:

Nomen est omen: de compositie 'Italian Coffee' (art.nr. 96013) verspreidt een natuurlijk koffiearoma, dat inderdaad ruikt als 'vers gezet'. Deze koffiegeur komt tot stand volgens een volkomen nieuw procédé: uit de meest hoogwaardige koffiesoorten worden direct extracten gedestilleerd en deze worden zorgvuldig verder verwerkt. Een aroma dat voor de juiste sfeer zorgt – overal waar het naar koffie moet ruiken.