Certificering

Software de luxe – Onze Primavera PROAIR-geuren

De etherische oliën van PRIMAVERA zijn volkomen zuiver. Dat wil zeggen dat ze absoluut natuurlijk zijn en niet worden gemodificeerd.

  • Ze zijn authentiek: alleen de olie van de aangegeven moederplant wordt gebruikt en ze worden niet vermengd met andere oliën.
  • De oliën zijn onvervalst: ze bevatten geen synthetische toevoegingen.
  • Kwaliteitsbewaking – deze vindt plaats door permanente grondstoffencontrole in het laboratorium, analyses met de eigen gaschromatograaf en spectrometer door het Primavera-laboratorium en regelmatige controles door onafhankelijke externe organen (EG-Bio-controle, Demeter-controle, NATRUE).

Hardware die voldoet aan de hoogste eisen – AROTEC 2 verstuiver

Met de AROTEC 2 verstuiver kan ook in grote ruimten gebruik worden gemaakt van de uit de aromatherapie bekende positieve effecten van natuurlijke etherische oliën op de gezondheid. Door microverstuiving blijven alle in de oliën aanwezige stoffen behouden en doordat wij geen kunstmatige additieven of emulgatoren toevoegen, wordt de viscositeit niet veranderd. Dit stelt hoge eisen aan de techniek.

  • Natuurlijke geurtechnologie met drie installatievarianten (stand-alone, inbouw met variabele slangafvoer via de opening aan de bovenkant, aansluiting op het ventilatie-/aircosysteem).
  • Koude, zeer fijne verstuiving voor een hoge mate van efficiëntie, ook bij permanente aromatisering.
  • Hoogwaardig materiaal en eenvoudige bediening.
  • Schakelklok voor de dosering en automatisch aan/uit zetten.
  • Vulling met recyclebare patronen voor het gemakkelijk wisselen van geur.
  • Brandveiligheidscertificaat (IBExU Institut für Sicherheitstechnik).
  • Onderhoudsservice via technische dienst.

“Klanten van Natural Mood Makers kunnen vertrouwen op de hoogwaardigheid van de geleverde producten. De kwaliteit wordt bij ons bewaakt door middel van een uitgebreid maatregelenpakket dat zich uitstrekt over alle niveaus.”

Geniet van en ervaar altijd:

30 jaar ervaring | Natural MoodMakers

30+ jaar ervaring

Geurontwikkeling op maat | Retail | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling op maat

Etherische oliën | Natural MoodMakers

Etherische oliën (niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk en biologisch

High-end apparatuur | Natural MoodMakers

High-end apparatuur Made in Holland

Installatie en onderhoud | Natural MoodMakers

Advies, installatie en onderhoud

Geur is emotie, geur overtuigt

Over Natural Mood Makers

Natural Mood Makers is dé expert op het gebied van het verbeteren van de sfeer middels geuren. Met onze natuurlijke geuroliën verbeter je de sfeer in een winkel, de concentratie van medewerkers en neem je ongewenste geuren weg.

Onze high-end machines worden geproduceerd in Duitsland. Hierdoor kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen. De machines werken met een cartridge-systeem die wij, ook in abonnement, kunnen leveren. Daarbij bieden wij alles-in-1-service. Wij bieden namelijk het product, de installatie, de cartridges en het onderhoud. Daarbij zijn onze oliën altijd natuurlijk en van biologische oorsprong. Dit is goed voor de gezondheid. En bovendien voor het milieu.

De voordelen

Onze geuren verbeteren de luchtkwaliteit op kantoor, en daarmee de productiviteit, tot wel 10%. Dit is wetenschappelijk aangetoond. Medewerkers voelen zich daardoor vitaler en prettiger. Iedereen werkt namelijk graag in een ruimte die de beste werkprestaties stimuleert. Wanneer je de geur op kantoor optimaliseert, krijg je meer controle over de productiviteit van de organisatie.

Daarbij kunnen retailers door middel van onze natuurlijke geuroliën de sfeer in hun winkels verbeteren. De winkel is namelijk meer dan een verkooppunt. Daar zijn de retail-deskundigen het inmiddels over eens. Beleving in de winkel is daarom essentieel. Deze optimaliseer je door voor iets extra’s te zorgen. De meest geschikte manier hiervoor is geurmarketing. Het heeft namelijk een positief effect op het koopgedrag van de consument. Dit is onderzocht. Het maak echt een duidelijk verschil. De juiste geur kan het verblijf in een ruimte veraangenamen. Tevens beïnvloed het op subtiele wijze de gemoedstoestand van mensen. Geen zintuig heeft namelijk zo’n sterke overtuigingskracht als geur.

Waarom Natural Mood Makers?

Happy customer

Klanten voelen zich prettiger en meer op hun gemak.

Verblijfsduur

Klanten blijven langer in je winkel en staan open voor advies.

Hogere omzet

Geur overtuigt en zet eerder en gemakkelijker aan tot aanschaf.

Personeel

Natuurlijke geuren zijn prettig voor het personeel.