< p>

Girls & Boys Kidsfashion

Organisatie: Girls & Boys Kidsfashion
Locatie: Alkmaar
Website: http://www.girlsandboys.nl/

Voor een schitterende winkel in kids en teens fashion in hartje Alkmaar ontwikkelde Natural Mood Makers een unieke corporate scent. Wat motiveerde de eigenaar?

 


Raymond Goossens van Girls & Boys Kidsfashion:

“Geurmarketing:extra dimensie aan onze winkelformule”


Geurmarketing en de ultieme winkelervaring

“Vanaf het eerste moment dat wij hoorden over geurmarketing in de retail, wilden wij dat in ons winkelconcept toepassen”, vertelt eigenaar Raymond Goossens enthousiast. “Geurmarketing geeft een extra dimensie aan onze winkelformule. Wij droomden van een formule met dé ultieme winkelervaring. Maar het was wel even zoeken naar de juiste leverancier.”

Geurmarketing en corporate geur 

Girls & Boys Kidsfashion kwam uit bij Natural Mood Makers. Een schot in de roos. Goossens: “Wij zoeken constant naar nieuwe manieren om de klantbeleving te verhogen. Geur is daar een belangrijk onderdeel van, omdat je daarmee je eigen identiteit versterkt. Daarom wilden wij graag een unieke corporate geur. Als klanten deze ruiken, denken ze direct aan onze winkel.”

Meer omzet door natuurlijke geur

Goossens heeft bewust gekozen voor een natuurlijke geurolie. “De natuurlijke geurstof zorgt ervoor dat klanten en personeel zich prettiger voelen. Logisch gevolg: de klant blijft langer in de winkel en is sneller bereid om iets te kopen. Zouden we een synthetische geur inzetten, dan bereik je dat effect veel minder. Wij merken dat klanten erg positief reageren op de sfeer die we in de winkel oproepen. Precies de bedoeling.”

Eau de toilette voor kids en teens

Na invoering van de corporate geur heeft de winkel in samenwerking met Natural Mood Makers ook een eau de toilette ontwikkeld voor de jonge bezoekers. “Een doorslaand succes. Binnenkort gaan we aan de slag met een logisch vervolg hierop. Wat dat is? Dat houd ik nog even geheim!”, besluit de mode-ondernemer.

Meer over corporate geuren          Leuk voor thuis: https://bit.ly/2zJqp0G

Waarom Natural Mood Makers?

21FUWeMVMDL. UL1500 2048x2048100% natuurlijk
én biologisch


download30 jaar ervaring in high-end
verstuivingsapparatuur


unnamed 1Compleet aanbod:
geurontwikkeling, advies,
installatie & onderhoud

Natural Mood Makers

T: +31-(0)85-8771571
E: info@naturalmoodmakers.nl

Facebook Natural Mood Makers Linkedin Googleplus Natural Mood Makers Youtube Natural Mood Makers