< p>

Museum Willet-Holthuysen

Museum Willet-Holthuysen, een 17e eeuws pand met een 19e eeuws interieur is onderdeel van het Amsterdam Museum. Samen bezitten ze een collectie van zo’n 100.000 voorwerpen. Niet alle ruimtes van het museum Willet-Holthuysen kunnen even goed geventileerd worden. Natural Mood Makers kwam met een oplossing.


Paul Born, restaurator/conservator bij het Amsterdam Museum:

“Extra geurbeleving: prettig voor bezoekers en medewerkers”


Verbeterde luchtkwaliteit

Museum Willet-Holthuysen, een statig grachtenpand uit de 17e eeuw, met op de bel-etage een bewaard gebleven 19de eeuws interieur. Dit huis met zijn collectie is onderdeel van het Amsterdam Museum. Samen bezitten ze een collectie van zo’n 100.000 voorwerpen. Niet alle ruimtes van het museum Willet-Holthuysen kunnen even goed geventileerd worden. Natural Mood Makers kwam met een oplossing.

Het museum Willet-Holthuysen, onderdeel van het Amsterdam Museum bevindt zich aan de Herengracht 605, tussen de Utrechtsestraat en Amstel. De geschiedenis van dit huis gaat terug tot de 17de eeuw. Om redenen van beveiliging is het niet mogelijk om in dit historische pand alle museale ruimtes optimaal te ventileren. Dat kan zo nu en dan leiden tot een muffe geur. Paul Born: “Door het gebruik van geurverstuivers met etherische oliën lukt het ons om toch een aangename lucht te creëren en de luchtkwaliteit te verbeteren. We vinden het belangrijk dat de bezoeker zich de ruimte na zijn bezoek niet als een muffe boel herinnert. Maar ook voor onze medewerkers is het prettiger werken.”

https://www.willetholthuysen.nl/

Meer over luchtkwaliteit

 

 

Waarom Natural Mood Makers?

21FUWeMVMDL. UL1500 2048x2048100% natuurlijk
én biologisch


download30 jaar ervaring in high-end
verstuivingsapparatuur


unnamed 1Compleet aanbod:
geurontwikkeling, advies,
installatie & onderhoud

Natural Mood Makers

T: +31-(0)85-8771571
E: info@naturalmoodmakers.nl

Facebook Natural Mood Makers Linkedin Googleplus Natural Mood Makers Youtube Natural Mood Makers