Amsterdam Museum

Zo’n 100.000 voorwerpen telt de collectie van het Amsterdam Museum. Niet alle ruimtes van het museum zijn even goed geventileerd. Natural Mood Makers kwam met een oplossing.


Paul Born, restaurator/conservator bij het Amsterdam Museum:

“Extra geurbeleving: prettig voor bezoekers en medewerkers”


Verbeterde luchtkwaliteit

Het Amsterdam Museum bevindt zich tussen de Kalverstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal. De geschiedenis van deze plek gaat terug tot de middeleeuwen. Om redenen van beveiliging is het niet mogelijk om in dit historische pand alle ruimtes optimaal te ventileren. Dat kan zo nu en dan leiden tot een muffe geur. Paul Born: “Door het gebruik van geurverstuivers met etherische oliën lukt het ons om toch een aangename lucht te creëren en de luchtkwaliteit te verbeteren. We vinden het belangrijk dat de bezoeker zich de ruimte na zijn bezoek niet als een muffe boel herinnert. Maar ook voor onze medewerkers is het prettiger werken.”

Extra geurbeleving met Kerst

De belangrijkste reden waarom Amsterdam Museum voor Natural Mood Makers heeft gekozen? Paul Born: “Dat is de extra geurbeleving die we tijdens de Kerstperiode toepassen. We merken dat bezoekers deze mix van kerstgeuren waarderen. Maar ook na de Kerst is een frisse geur in ons museum heel prettig.”

Meer over luchtkwaliteit

 

 

Waarom Natural Mood Makers?

  •  100% natuurlijk én biologisch
  •  Gezond: etherische oliën (niét synthetisch)
  •  High-end verstuivingsapparatuur
  •  30 jaar ervaring in apparatuur
  •  Geurontwikkeling op maat
  •  Advies, installatie & onderhoud

Natural Mood Makers

T: +31-(0)85-8771571
E: info@naturalmoodmakers.nl

Facebook Natural Mood Makers Linkedin Googleplus Natural Mood Makers Youtube Natural Mood Makers