Fidenz Hypotheken

Organisatie: Fidenz Hypotheken
Locatie: Rotterdam
Website: http://www.fidenz.nl/

Fidenz Hypotheken in Rotterdam gebruikt natuurlijke geruren om het klantcontact te verbeteren.

Sinds wij hier in Rotterdam zijn gaan werken met geurmarketing op ons verkoopkantoor is er wel wat veranderd. Het begon ermee dat ik merkte dat mijn personeel zich prettiger voelt op het werk en ikzelf heb dat gevoel ook. Dit komt omdat de geur die Natural Mood Makers heeft geadviseerd heerlijk fris en motiverend is zodat je gelijk met een goed humeur aan de slag gaat. Niet meer die muffe kantoorlucht van vroeger waar ik me steeds aan ergerde.

Maar vooral ook naar klanten toe vind ik het prettig er zeker van te zijn dat zij bij binnenkomst gelijk geconfronteerd worden met een natuurlijke en subtiele geur. Hierdoor is mijn klantcontact prettiger en efficiënter. Ik merk ook dat mijn personeel minder moeite heeft klanten van onze financiële adviezen te overtuigen. Uiteraard maakt natuurlijke geur daarbij deel uit van het totaalpakket: goede koffie, prettig personeel en een keurige locatie.

Ook heb ik gemerkt dat als een klant eventjes moet wachten voor die aan de beurt is, dat nu minder irritaties geeft. Ik ben ervan overtuigd dat de natuurlijke geur daar een belangrijke rol in speelt.

Martijn Broekhuis, Directeur