Testimonials

Organisatie: Winkelcentrum Kanaleneiland
Locatie: Utrecht

Lees het verslag van Consumatics over hoe geur het verkoopverhogende effect van planten in een winkelcentrum kan versterken. Dit komt doordat winkelend publiek zich prettiger en veiliger voelt door de geur.

De belangrijkste reden waarom wij voor Natural Mood Makers hebben gekozen, is de extra geurbeleving die we willen toepassen tijdens de Kerstperiode. We merken dat bezoekers deze mix van ‘kerstgeuren’ opmerken en waarderen. Maar ook na de Kerst is een frisse geur in de keuken en balzaal prettig. De keuze voor natuurlijke geuren is bewust. Wij zijn reeds bekend met de voordelen daarvan.

Organisatie: Girls & Boys Kidsfashion
Locatie: Alkmaar
Website: http://www.girlsandboys.nl/

Girls & Boys Kidsfashion in Alkmaar heeft Natural Mood Makers een unieke corporate scent laten ontwikkelen.

Al vanaf het eerste moment dat wij binnen de retail geurmarketing toegepast zagen worden, wilden wij dat ook in ons winkelconcept toepassen. Het was echter wel even zoeken naar de juiste leverancier. Wij dromen van een formule met dé ultieme winkelervaring. 

We hebben contact opgenomen met Natural Mood Makers om dat we geurmarketing een interessante methode vinden als onderdeel van onze marketing- en verkoopstrategie. Daarnaast vinden wij het belangrijk om ‘groen’ bezig te zijn, hetgeen tegenwoordig erg belangrijk is. Dat was voor ons een extra reden om te kiezen voor Natural Mood Makers.

Organisatie: Szamen
Locatie: Amersfoort
Website: http://szamen.nl/

De eigenaar van ARBO adviesbureau 'SZamen' te Amersfoort, de heer Hans Stalenhoef was al langer op zoek naar een manier om zijn kantoren van een geur te voorzien die wél natuurlijk ruikt maar tegelijkertijd vooral niet overheerst. Hiervoor is hij in contact getreden met Natural Mood Makers.