< p>

Samsonite Europe

Organisatie: Samsonite Europe NV
Locatie: Oudenaarde (BE)
Website: http://www.samsonite.com/

De Belgische vestiging van Samsonite, internationale trendsetter op het gebied van hoge kwaliteitskoffers en tassen, heeft natuurlijke geuren ingezet om de gezondheid van de medewerkers te bevorderen.


Samsonite wil aangename werkomgeving voor de medewerkers

Winterkwalen te slim af met natuurlijke geur


Aromatherapie

Samsonite streeft niet alleen naar een aangename werkomgeving voor haar medewerkers, maar ziet in het gebruik van natuurlijke geuren ook de mogelijkheid om de verspreiding van de klassieke winterkwalen aan te pakken. Een medewerker van Samsonite: “We hebben mensen in huis met ervaring in aromatherapie. We hadden echter een competente partner nodig die niet alleen de etherische oliën, maar ook de bijhorende technologie levert.”

100% pure essentiële oliën

Natural Mood Makers was de aangewezen partij om hiermee aan de slag te gaan, waarop samen met Samsonite een op maat gesneden begeuringsplan werd ontwikkeld. Sinds enkele jaren worden bij Samsonite nu verschillende afdelingen heel subtiel geparfumeerd met 100% natuurlijke geuren. De Arotec 2 geurverstuiver – een geavanceerd geurapparaat geleverd door Natural Mood Makers - werd daarvoor geïntegreerd in het bestaande ventilatiesysteem.

Antibacteriële werking van natuurlijke geur

De geur Clean Air van Primavera die Samsonite gebruikt, is een bestseller op de werkvloer. Het recept bestaat onder meer uit citroengras, mirte uit de Andes, nanamunt en citroen, met een bewezen lucht reinigende en antibacteriële werking. De medewerkers ervaren de genuanceerde geur als aangenaam en prettig. Deze positieve ervaring zorgt ervoor dat Samsonite ook begeuring in de andere bedrijfsgebouwen gaat invoeren.

Meer over luchtkwaliteit op de werkvloer

Waarom Natural Mood Makers?

21FUWeMVMDL. UL1500 2048x2048100% natuurlijk
én biologisch


download30 jaar ervaring in high-end
verstuivingsapparatuur


unnamed 1Compleet aanbod:
geurontwikkeling, advies,
installatie & onderhoud

Natural Mood Makers

T: +31-(0)85-8771571
E: info@naturalmoodmakers.nl

Facebook Natural Mood Makers Linkedin Googleplus Natural Mood Makers Youtube Natural Mood Makers