< p>

Referenties

Cases en testimonials

Museum Willet-Holthuysen, een 17e eeuws pand met een 19e eeuws interieur is onderdeel van het Amsterdam Museum. Samen bezitten ze een collectie van zo’n 100.000 voorwerpen. Niet alle ruimtes van het museum Willet-Holthuysen kunnen even goed geventileerd worden. Natural Mood Makers kwam met een oplossing.

Voor een schitterende winkel in kids en teens fashion in hartje Alkmaar ontwikkelde Natural Mood Makers een unieke corporate scent. Wat motiveerde de eigenaar?

De Belgische vestiging van Samsonite, internationale trendsetter op het gebied van hoge kwaliteitskoffers en tassen, heeft natuurlijke geuren ingezet om de gezondheid van de medewerkers te bevorderen.

Lees het verslag van Consumatics over hoe geur het verkoopverhogende effect van planten in een winkelcentrum kan versterken. Dit komt doordat winkelend publiek zich prettiger en veiliger voelt door de geur.

In een ruimte waar veel en lang wordt vergaderd neemt de luchtkwaliteit af. Van Bruggen Adviesgroep gevestigd in Amstelveen zocht en vond een oplossing.

Casemanager Hans Stalenhoef zocht een natuurlijke, niet overheersende geur voor zijn kantoorruimte. Natural Mood Makers bood de oplossing.

Administratiekantoor Wereld Administratie bestrijdt die ‘typische kantoorlucht’ met natuurlijke geuren van Natural Mood Makers. Extra bonus: minder verkoudheden.

Gezonde lucht voor gasten, medewerkers en bezoekers. Zorgorganisatie St. Pieters en Bloklands Gasthuis vroeg Natural Mood Makers om een geursysteem voor geurmarketing zorg.

Fidenz Hypotheken in Rotterdam gebruikt natuurlijke geuren om het klantcontact te verbeteren.

Bekijk ook onze referentie video's