< p>

Over Natural Mood Makers

Hoe is Natural Mood Makers ontstaan?

024e88b82c9f4ccbb22b6841b001ab75

Melitta Systemservice LOGO 7013d37689c34a7c6df1f6c77be90fde

Natural Mood Makers is opgericht door Arthur Stuivenberg. Arthur heeft zijn sporen in de jaren 1990 - 2010 verdiend in de koffie industrie. Daarna heeft hij Natural Mood Makers opgericht dat vanuit het Utrechtse Baarn de gehele Benelux bedient.

“Sinds langere tijd was ik actief in de koffie industrie op het gebied van professionele apparatuur en de koffie zelf. Dat heeft me altijd bijzonder veel plezier gegeven. Koffie geeft ons namelijk steeds een klein geluksmomentje. Dat komt door het aroma en de heerlijke geur van vers gezette koffie.

Over dat laatste ben ik zo begin 2010 eens gaan nadenken. Het viel me namelijk steeds op dat mensen zo enorm sterk reageren op geur. Positief of negatief; de reactie is altijd zeer expliciet. Dat wekte mijn interesse. Deze interesse leidde ertoe dat ik in mijn vrije tijd een studie gevolgd heb in Duitsland, cursussen in Nederland en België en heel veel boeken heb gelezen over geur.

Al snel werd mij duidelijk dat er een wereld van verschil is tussen synthetische geuren en natuurlijke geuren. Hierdoor ontstond mijn duidelijke voorkeur voor natuurlijke geuren, die ook wel etherische geuroliën of essentiële oliën genoemd worden. Ik leerde dat natuurlijke geuren écht voor mensen kunnen werken. Gewoon thuis. In je eigen vertrouwde omgeving. Maar de techniek is inmiddels ook zover doorontwikkeld dat je natuurlijke geur professioneel kunt toepassen. Dat laatste sprak mij heel erg aan.

rsz primavera firmensitz oy mittelbergNa een tijdje werd mijn interesse in het vak opgemerkt door de toenmalige directie van Primavera Life. Dit Duitse bedrijf met een jaaromzet van € 20 miljoen in voornamelijk etherische geurolie producten had op dat moment twee uitdagingen:

  1. Hoe kunnen we grotere ruimten middels extreem fijne verneveling van etherische geurolie van geur voorzien?
  2. Hoe kunnen we ons door aromatherapeuten (mede) ontwikkelde concept zo snel mogelijk wereldwijd uitrollen?

Voor deze extreem fijne verneveling werd een professionele serie geurverstuivingsmachines met de naam AROTEC ontwikkeld. Voor de uitrol in de Benelux belden ze mij. Daarmee begon een erg prettige samenwerking die tot op de dag van vandaag steeds weer tot mooie resultaten leidt.

Daarbij kwam de technische ervaring, die ik met professionele apparatuur al eerder had opgedaan, natuurlijk erg goed van pas.

Pas na enkele jaren ‘leverancier voor iedereen’ geweest te zijn werd bij Natural Mood Makers een duidelijke focus aangebracht. De doelgroepen die actief door Natural Mood Makers benaderd worden zijn: 

Innovatie tools

Natural Mood Makers is expert op het gebied van de professionele inzet van natuurlijke geur en draagt dat ook uit.

Wij beschikken over de innovatie tools om aan de (marketing) wensen van de klant tegemoet te komen. Dat uit zich in kennis en ervaring op het gebied van de invloed van geur op mensen, effectieve verstuivingsapparatuur en hoe geur zich in ruimtes gedraagt.

 

Wij zijn experts in het:

  • Creëeren van de juiste sfeer, die mensen in uw winkel, showroom of werkruimte positief beïnvloeden,
  • Creëeren van een verbeterde luchtkwaliteit, waardoor mensen minder vaak ziek zijn en tevens productiever werken

Media Archief

Wat zijn de effecten van natuurlijke geur op klanten, gasten of medewerkers?

Waarom kiezen voor Natural Mood Makers?

Waarom natuurlijke geuren inzetten?

Waarom zou je geur introduceren in je bedrijf?

Natural Mood Makers - Omdat Geur Bepaalt