Eindelijk verlost van nare geurtjes in onze showroom

“We bieden onze klanten een complete ervaring”

WMF, leverancier van espressomachines in het zakelijke segment, is al jaren klant van Natural Mood Makers. “Door een complex probleem met de leidingen hadden wij in ons pand af en toe last van hinderlijke geurtjes. Natural Mood Makers loste het op met natuurlijke geuren.”

 

WMF, leverancier van espressomachines, over geurmarketing

Je zult je klanten moeten ontvangen in een showroom waar het niet zo lekker ruikt. “Dat is nogal ongemakkelijk”, licht Peter Vendel toe. Peter is Supervisor Business Division van WMF Nederland BV, een prachtige onderneming die onder meer volautomatische espressomachines verkoopt en onderhoudt. “Wij verkopen onze machines veelal aan de horeca, maar ook aan kantoren waar hoge eisen aan koffie worden gesteld. Denk bijvoorbeeld aan advocatenkantoren, notariskantoren en bedrijven op de Zuidas. Daar kom je tegenwoordig niet meer weg met een eenvoudig bekertje koffie. Die stappen over op kwalitatief hoogwaardige espressomachines.”

Stankoverlast

Peter en zijn collega’s ontvangen hun klanten in de showroom van WMF in Amsterdam. “Kijk, onze showroom ziet er gelikt uit, we hebben hier strakke machines staan. Voor extra beleving vinden wij het belangrijk dat de geur goed is.” Peter vroeg Natural Mood Makers om eens langs te komen. “We kregen een uitleg over de werking van natuurlijke geuren. Hoe deze de lucht als het ware kunnen zuiveren, zonder dat er synthetische stoffen aan te pas komen. Na een uitgebreide testsessie waren we overtuigd: dit werkt!”

Geurverstuivers in het hele pand

Natural Mood Makers plaatste vervolgens diverse geurverstuivers: bij de entree en de receptie, in de ontvangstruimte, in de showroom en bij de toiletten. Peter: “Natural Mood Makers heeft alles keurig geïnstalleerd en het ruikt nu overal bijzonder aangenaam. Wij hoeven alleen maar zo nu en dan de olie bij te vullen, maar dat is een fluitje van een cent. Af en toe wisselen we van geur. Op dit moment hebben we een mix van bergamot, laurier, lemongrass, sandelhout en kaneel. Je kunt je voorstellen dat we onze klanten nu een complete ervaring kunnen bieden.”

Stankoverlast in jouw kantoor

Kamp jij ook met een hinderlijke geur in je werkomgeving? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.

 

Foto: WMF Nederland.

Waarom Natural Mood Makers?

  •  100% natuurlijk én biologisch
  •  Gezond: etherische oliën (niét synthetisch)
  •  High-end verstuivingsapparatuur
  •  30 jaar ervaring in apparatuur
  •  Geurontwikkeling op maat
  •  Advies, installatie & onderhoud

Natural Mood Makers

T: +31-(0)85-8771571
E: info@naturalmoodmakers.nl

Facebook Natural Mood Makers Linkedin Googleplus Natural Mood Makers Youtube Natural Mood Makers