< p>

Geurmarketing en hotels

Extra beleving creëren met natuurlijke geuren

Bij het ultieme gevoel van gastvrijheid horen onmiskenbaar een aangenaam ruikende lobby, entree, vergaderzaal en hotelkamers. Logisch dat tal van hoteleigenaren geurmarketing inzetten om zo een omgeving te creëren waar gasten zich prettig, energiek, positief en ontspannen voelen.

Hotelkamer met schilderij aan de muur.De geur van rozenblaadjes

Hotels waarin natuurlijke geuren worden verspreid zorgen voor extra beleving. We zien gelukkig dat hotels daar op een creatieve manier mee omgaan. Met Kerst bijvoorbeeld werkt een wierookgeur of dennengeur sfeerverhogend. Op Valentijnsdag doet de geur van rozenblaadjes het erg goed. En wat dacht je van de frisse geur van vers fruit in de zomer?

Productiviteit

Het spreekt voor zich dat één geur voor het hele hotel niet volstaat. Voor de bruidssuite denk je eerder aan geuren die een gevoel van geluk, romantiek en ontspanning oproepen, terwijl je in vergaderzalen liever geuren inzet die tot meer concentratie leiden. De Westin Hotels en Resorts gebruiken bijvoorbeeld zogenaamde geursprays met de geur van witte thee en oosterse mandarijn om zo de productiviteit in hun vergaderruimten te verhogen.

Ultieme hotelervaring

Het doel van geurmarketing in hotels? Dat is de gasten de ultieme hotelervaring bezorgen. Dat bereik je met de juiste sfeer, kunst in de lobby, een uitgebreid ontbijtbuffet, heerlijk beddengoed – allemaal heel logisch. Maar de juiste geur maakt die positieve ervaring compleet. Met als gevolg dat de gasten graag terugkomen!

Natuurlijke geuren in jouw hotel

Nieuwsgierig? We laten graag zien dat geurmarketing helemaal niet ingewikkeld is. Er zijn zelfs geurverstuivers die je in een handomdraai op het bestaande airco- of luchtbehandelingsysteem aansluit. Vraag een proefplaatsing van een geurverstuiver aan of neem contact op voor een vrijblijvend advies.

(Foto door Annie Spratt op Unsplash)

 

Waarom Natural Mood Makers?

21FUWeMVMDL. UL1500 2048x2048100% natuurlijk
én biologisch


download30 jaar ervaring in high-end
verstuivingsapparatuur


unnamed 1Compleet aanbod:
geurontwikkeling, advies,
installatie & onderhoud

Natural Mood Makers

T: +31-(0)85-8771571
E: info@naturalmoodmakers.nl

Facebook Natural Mood Makers Linkedin Googleplus Natural Mood Makers Youtube Natural Mood Makers