Zorginstelling

Het verhaal van Bert – Facilitair manager zorginstelling

Op een warme augustusochtend wordt Bert, facilitair manager bij een zorginstelling voor ouderen, gewekt door de wekker. De dag belooft anders te zijn dan normaal, want hij heeft een uitnodiging ontvangen van een gerenommeerd schoonmaakbedrijf voor een presentatie in de middag bij een groot ziekenhuis, speciaal voor facilitaire managers. De directeur van Bert is daarvoor ook uitgenodigd.

Maar terwijl Bert nog in de trein zit, laat hij zijn gedachten afdwalen naar de uitdagingen op het werk, met name de onaangename geur in de toiletruimtes. Ondanks de inspanningen van het schoonmaakteam, blijven klachten en opmerkingen over de geur aanhouden. Dit probleem begint zijn tol te eisen, bijvoorbeeld met schoonmakers die vertrekken of zich ziek melden.

De dag neemt echter een interessante wending wanneer Bert en de directeur (die Bert een lift had gegeven) arriveren bij het ziekenhuis voor de presentatie waarvoor ze zijn uitgenodigd. Vincent, de klantmanager van het schoonmaakbedrijf van het ziekenhuis, deelt zijn ervaring met het gebruik van natuurlijke geuren om de luchtkwaliteit in het ziekenhuis te verbeteren. Bert beseft dat dit de oplossing is voor het hardnekkige probleem in zijn eigen zorginstelling.

Vincent enthousiasmeert de aanwezige facilitair managers met de voordelen van natuurlijke geuren, niet alleen in de toiletruimtes, maar ook op gangen, in het restaurant en wachtruimten. Hij noemt Natural Mood Makers uit Baarn als het bedrijf dat hen heeft geholpen.

Na de presentatie neemt Bert direct contact op met Natural Mood Makers. Binnen enkele weken wordt er een proefplaatsing gerealiseerd, en het resultaat is verbluffend. De chef van Bart is onder de indruk van de positieve veranderingen en prijst Bert voor zijn initiatief. In het daaropvolgende werkoverleg besluiten ze aanvullend te investeren in geuren voor een warm welkom bij de entree en angstverminderende geuren in bepaalde ruimten.

Deze eenvoudige maar doeltreffende oplossing heeft vérstrekkende gevolgen. Het verloop van schoonmaakpersoneel neemt af, de uitstraling van de instelling verbetert en er heerst een prettige werksfeer. Bert, een tevreden facilitair manager, heeft niet alleen een oplossing gevonden voor een hardnekkig probleem, maar ook bijgedragen aan het welzijn van zijn medewerkers en de algehele sfeer in de instelling.

klant ervaring

Lees ook het verhaal van:

klant ervaring
klant ervaring
klant ervaring

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger

Kies voor optimale geurverneveling met geurverstuivers van Natural Mood Makers. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand).

Laat geur voor je werken!