Blog

“Wij bieden onze klanten een complete ervaring”

WMF, leverancier van espressomachines in het zakelijke segment, is al jaren klant van Natural Mood Makers. “Na een uitgebreide testsessie waren we overtuigd: dit werkt.”

“Je kunt maar één keer een goede eerste indruk geven”

Woon- en zorgvoorziening Bloemendael aan de Nassaulaan in het lommerrijke Baarn heet bewoners, bezoekers en verwanten een warm welkom, mede dankzij de natuurlijke geuren van Natural Mood Makers. “Het is een manier om ons te onderscheiden. Mensen die hier voor het eerst komen, merken de prettige geur gelijk op.”

Wat is nu beter, geuren die je bewust waarneemt of geuren die onbewust worden waargenomen?

Soms kom je in winkels waar er een duidelijk waarneembare, al of niet prettige, geur verspreid wordt. ''Ah, geurmarketing'' denk je meteen. Welke invloed heeft dat op je gevoel van welbehagen?  Liever een sterkere geur of liever een subtiele geur? Hierna gaan we dieper in op hoe het allemaal werkt.

 

Natural Mood Makers: jouw basis voor geurbeleving

Wist je dat geur heel bepalend is voor de juiste sfeer in je winkel, kantoor, showroom, instelling of hotel? Dat geur het aankoopgedrag van je klanten positief beïnvloedt? Dat is de kern van geurmarketing. Nog zo’n opmerkelijk fenomeen: als je zorgt voor een betere luchtkwaliteit daalt het ziekteverzuim, terwijl de productiviteit toeneemt. Geurbeleving verdient dus alle aandacht - waar je ook werkt en wat je ook doet! Deze conclusie was de directe aanleiding om in 2012 Natural Mood Makers op te richten.

Pagina 1 van 5

Waarom Natural Mood Makers?

  •  100% natuurlijk én biologisch
  •  Gezond: etherische oliën (niét synthetisch)
  •  High-end verstuivingsapparatuur
  •  30 jaar ervaring in apparatuur
  •  Geurontwikkeling op maat
  •  Advies, installatie & onderhoud

Natural Mood Makers

T: +31-(0)85-8771571
E: info@naturalmoodmakers.nl

Facebook Natural Mood Makers Linkedin Googleplus Natural Mood Makers Youtube Natural Mood Makers