< p>

Blog

PRIMAVERA, biologische pionier, wegbereider en leider in kwaliteit op het gebied van bio-aromatherapie, is bekroond met de Duitse duurzaamheidsprijs 2022 in de categorie ’Bedrijf’. Met meer dan 1.000 deelnemers is de verkiezing, die dit jaar voor de 14e keer werd gehouden, een van de grootste in zijn soort in Europa. Prijzen worden uitgereikt aan bedrijven die een échte bijdrage leveren aan de duurzame transformatie van de economie. PRIMAVERA ontvangt de prijs voor haar inzet voor biodiversiteit. Dit is niet alleen verankerd als een vast doel in de bedrijfsfilosofie van het bedrijf, maar vormt ook de focus van haar dagelijkse activiteiten, bijvoorbeeld door het gebruik van plantaardige grondstoffen uit de biologische landbouw of de ondersteuning van lokale boeren wereldwijd.

Hoe maak je jouw eigen geurhandtekening?

Een 'corporate geur' - de geurhandtekening - dient net als bij het plaatsen van een advertentie de basis van je merk te ondersteunen. Maar hoe werkt dat precies?

“Een goede eerste indruk kun je maar één keer geven”

In het lommerrijke Baarn heet woon- en zorgvoorziening Bloemendael aan de Nassaulaan bewoners, bezoekers en verwanten een warm welkom, mede dankzij de natuurlijke geuren van Natural Mood Makers. “Het is een heel goede manier om ons te onderscheiden. Mensen die hier voor het eerst komen, merken de prettige geur direct op.”

Pagina 1 van 7

Waarom Natural Mood Makers?

21FUWeMVMDL. UL1500 2048x2048100% natuurlijk
én biologisch


download30 jaar ervaring in high-end
verstuivingsapparatuur


unnamed 1Compleet aanbod:
geurontwikkeling, advies,
installatie & onderhoud

Natural Mood Makers

T: +31-(0)85-8771571
E: info@naturalmoodmakers.nl

Facebook Natural Mood Makers Linkedin Googleplus Natural Mood Makers Youtube Natural Mood Makers